Sommerfriidrettsskolen avsluttet fredag

Sommerfriidrettsskolen avsluttet fredag

En uke med masse aktivitet på idrettsplassen på Oppstad ble avsluttet i dag fredag 1. juli. 36 barn har i 5 dager, i all slags vær hatt mange forskjellig aktiviteter på sommerfriidrettsskolen. Friidrettsskolen ble avsluttet med et lite stevne hvor alle hoppet lengde og høyde, løp 60m og 400m, og kastet ball. De eldste støtte også kule. Etterpå ble det pølser til alle før det var fremvisning av bilder fra ukas aktiviteter og utdelig av diplomer, og til slutt is til alle.

Det har vært 5 innholdsrike dager med masse glade barn, og mye morro. Om det har vært sprutregn eller glodhett så har alle holdt humøret oppe og det har for det meste vært bare smil å se. Takk til alle deltagere og foresatte for en veldig hyggelig uke.

Takk til Nora, Sanne, Olaug, Amalie, Agnethe, Emmeli, Sandra, Ole Jakob, Karsten, Jonas og Erik som har vært trenere/støtte/trøstere for barna. En stor takk også til Anne og Aasne som har laget opplegg og organsiert mye rundt friidrettskolen 2022. Takk for en vel utført jobb til alle sammen.

Takk også til Coop Extra, Kiwi, Eurospar og Rema 1000 på Skarnes som alle sponset oss med frukt til alle barne for en dag hver, og til Odal sparebank for refleks, nøkkelring og pannebånd til alle barna. 

Takk for årets sommerfriidrettsskole. Håper vi ser mange igjen neste år. Før det så vil det bli friidrettstrening for alle barneskolebarn fra skolestart etter sommerferien. Følg med på friidrettsgruppas facebooksider eller hjemmesider (oppstadil.no) for info om når vi starter opp igjen for barneskolegruppa etter sommeren. 

God sommer alle sammen!

Oppstad IL Friidrett - Startside | Facebook kan du se flere bilder fra hav som har skjedd under sommerfriidrettsskolen

01.07.2022 18:12
lagt til handlevogn