Gapahuken offisielt åpnet

Gapahuken offisielt åpnet

Nesten 70 stykker la søndagsturen til gapahuken på Fålamyrshøgda søndag 28. august. Der ble turmålet behørig åpnet med taler, musikk og snorklipping.

Gapahuken ligger flott til med nydelig utsikt over Oppstadbakken. Til tross for grått vær med regn i lufta ble det en liten folkevandring til skogs denne dagen.

Anders Lien, som i sin tid tok initiativet til gapahuken, fortalte litt om arbeidet som er utført på dugnad. Tømmeret ble kjørt inn med snøscooter i vinter, men mye av materialene er båret i inn vår og sommer. Anders takket alle som har bidratt med gavemidler: Odal Sparebank, Kontaktutvalget for skogbruk, Oppstad Sanitetsforening, Oppstad Vestre Elgjaktlag og Oppstad / Ullern Utmarkslag.

Ordfører Knut Hvithammer takket på vegne av de fremmøtte for innsatsen som var lagt ned, før han sto for den offisielle snorklippingen.

Lars Petter Holt bidro også med sang og gitarspill som skapte lun stemning i det småsure høstværet.

Leder i idrettslaget Håkon A. Ellevold takket til slutt for innsatsen fra alle som hadde bidratt til gapahuken. Til vinteren vil antakeligvis skiløypa mot Vardelia bli kjørt opp slik at den passerer gapahuken.

Den nyinnkjøpte bålpanna besto ildprøven, og de fremmøtte kunne nyte varme grillpølser og nykokt kaffe.

Du finner mer om byggingen av gapahuken her.

Kart finnes her.

13.08.2016 21:21
lagt til handlevogn