Sterk løping i UM (oppdatert)

Lørdagens flotte prestasjoner på 800m (åpne saken for å lese mer) under UM i Trondheim, ble søndag fulgt opp med 2 like flotte prestasjoner på 2000m av gutta. Med start kl 9, opprop i call room 25 minutter før ble det en tidlig morgen for å få varmet opp tilstrekkelig. Et stort heat med 25 gutter i klasse G15 startet i god fart, godt under skjemaet til gutta sine perser, men begge hang godt med. De beste måtte de slippe, men med en runde igjen lå gutta an til å kunne kjempe om plasseringer rundt nr 10. Og det ble en skikkelig god sisterunde av gutta som tok igjen flere løpere.. Påoppløpet ble det en kamp med flere konkurrenter og ikke minst melkesyra. Det endte opp med 7. plass for Ole Jakob og 11. plass for Karsten. Med hhv 5.55.94 og 5.57.40 perset de med over 17 og 15 sekunder. Gratulerer!

Resultater

Fra lørdag:

I hvert sitt heat perset både Karsten og Ole Jakob med flere sekunder på 800m. Karsten løp i heat 1 og gikk opp i tet etter en runde og beholdt ledelsen inn i mål og vant sitt heat på 2.04.62. Det var pers med over 6 sekunder og holdt til 7. plass totalt. Heat 2 med Ole Jacob åpnet omtrent likt med heat 1, men så satte kanonene full fart og Ole Jacob måtte slippe noen meter med 300m igjen. Det holdt inn til 5. plass i heatet med tiden 2.03.18 som var pers med 4.5 sekund og holdt også til 5. plass totalt.

13.08.2022 17:31