Velkommen til kajakkspesialisten

Nettbutikk

Her finnes alle de vakre Norwegian Wood Paddles i Kajakspesialistens sortiment og mye annet fint utstyr innen tradisjonell kajakkpadling. Padleårene er 100 prosent håndlaget og produsert av norsk tre. Produksjonen er både enkel og bæredyktig. Et vakkert, funsjonelt, enkelt og tidløs design som holder evig! Skulle det absolutt utenkelige skje at noen blir lei av padleåren sin, er det bare å slenge den i hagen å la den råtne opp. Mer miljøvennligt blir det ikke!

At alle padleårene fra Kajakkspesialisten er håndlaget sikrer at alle produksjonsprosesser blir gjort med meget liten margin for feil. Over 25 års erfaring ligger bak hver eneste padleåre som fremstilles her og sendes ut til padlere i hele verden. Det er mulig å tilpasse hver enkelt åre til personlige behov og ønsker. 

Kajakkspesialisten er den største forhandler av Brooks padleutstyr i Europa og har et stort sortiment av utstyr til rulletrening. Se mer under menypunktet Rulle utstyr. 

Mer om Kajakkspesialisten

Les mye mer om Kajakkspesialisten, kajakkbygging og om kajakkbygger Anders Thygesen her på siden og på Kajakkspesialistens blog.

*Hjemmesiden som beskriver Kajakkspesialisten og alle våre aktiviteter er under utvikling. Du finner i en periode i tillegg stadig informasjon på vårt hoveddomene www.kajakkspesialisten.no.

God handletur og god padling!