Vinnere av Lagkonkurransen 2019

Vinnere av Lagkonkurransen 2019

Søndag 22.september var det klart for lagkonkurranse for Hedmark Rytterkrets, og HEDE hadde også her mange ryttere representert. En spennende konkurranse endte med både gull og bronseplass.

Hede hadde hele 4 lag til start i årets lagkonkurrans, og to av lagene fikk med medaljer hjem. 
Gull-laget (Øverste bildet) bestod av Lærke Wardenær-Kristensen på hesten Dynamite of Rhapsody og Eline Løvlien Berg på ponnien Peak Forest. Lærke og Dynamite slo til med en fantastisk score på 71% i LC og Eline og Peak gjorde også en fin runde til 61,9% i LB. Tilsammen fikk de konkurransens høyeste totalscore (132,936) og sørget for at HEDE tok seieren i lagkonkurransen.

Det var lenge spennende om noen kunne slå totalen til Lærke og Eline, og utover dagen kunne man se hvor tett det var i mellom lagene. Kongsvinger tok sølvet med en total på 131% og Hede tok bronseplassen med 129,743. Bronselaget bestod av ekvipasjene Emilie H.Sørum med hesten Nørlunds Don Picardi, Maja S. Karset og ponnien Northwinds La Boheme og Ingeborg C. Engebretsgård og ponnien Micis Napoleon. Alle red fine programmer og ble belønnet med gode prosenter, henholdsvs 64,8%, 63,4%  og 64,9%. 

Både Lærke (LC), Emilie (LB) og Ingeborg (MC) vant sine klasser induviduelt!

Tusen takk for flott innsats på banen, og gratulerer så mye til alle sammen.

Se alle resultater fra helgens KM og lagkonkurranse her:
https://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=18223#theCompetitionList

24.09.2019 00:01