AEG

AEG

Nå er det siste innspurt på promotion cup. Det er enda mulig at du kan være med å sikre noen i klubben deltagelse på AEG. 

Hvis du eller dere skal til AEG i år, så ikke glem å skrive at dere er medlem av Hedemarken Rideklubb. Det vil kanskje vi deg eller andre i klubben en sjanse til å delta!

INFORMASJON
Hentet fra hjemmesiden til AEG:

Over 70 rideklubber fra hele landet har så langt deltatt i Promotion Cup – en cup der klubbene samler poeng ved at medlemmer kjøper billetter til AEG 2016. Mange poeng er samlet inn siden 4.oktober, men likevel er det fortsatt muligheter for din klubb å nå enda høyere i konkurransen!

17. januar er siste sjanse for klubbene å samle inn poeng. De tjuefem klubbene med flest poeng får sende en eller flere ekvipasjer til Norges største hesteshow. I tillegg får de tre beste klubbene VIP-billetter til sine representanter!

Grenland Ryttersportsklubb er i teten med 283 poeng. Mindre klubber, som Nord-Karmøy Rideklubb og Mosjøen Kjøre- og Rideklubb, ligger også an til å få sende ekvipasjer til AEG. De er gode eksempler på at også små klubber kan hevde seg i cupen! 

Hvordan kan klubben din samle inn poeng? 
Ved kjøp av billetter er det mulig å velge hvilken klubb du vil støtte i Promotion Cup. Når billettene er kjøpt får klubben din poeng! 

De beste klubbene i Promotion Cup blir premiert i form av konkurranseplasser til AEG. Den beste klubben får blant annet flere invitasjoner til Horze Jumping Cup, Horze Dressage Cup, Ponni Cup, amatørklassene (CSI-AM) og VIP-billetter. De andre klubbene, helt ned til 25.plass, blir også godt premiert!

Fullstendig oversikt over poengberegning og premiering ligger på www.hestefrelst.no

Spre ordet blant venner, familie og klubbmedlemmer, så blir kanskje klubben din representert på AEG 2016. Lykke til i siste innspurt av Promotion Cup – håper vi sees 18. til 28. februar!

10.01.2016 11:54