Dressurrytter fra Hedemarken Rideklubb i Spania

Dressurrytter fra Hedemarken Rideklubb i Spania

Vi har tidligere skrevet om Yasmin Olsson-Sanderson, som bor i England, men rir for Norge og Hedemarken Rideklubb. I Benalup i Spania har vi også en Hede-rytter som konkurrerer på høyt nivå, nemlig Asbjørg Andersen. 

Asbjørg, som opprinnelig er fra Ilseng, har faktisk vært medlem av Hedemarken Rideklubb hele sitt hesteaktive liv. Hun er utdannet berider fra Tyskland, men bor nå i Benalup i Spania. Her driver hun egen virksomhet med innriding og trening av konkurransehester. 

Asbjørg leier stall på samme sted som treneren til Isabell Werth, Jose Garcia Mena, og rir selv for ham. På bildet øverst til høyre i kollasjen, står han ytterst til høyre. På bildet nederst til høyre ser dere Asbjørg sammen med Sorento, hesten til Isabell Werth.

Med den hvite vakre hingsten sin Fer Magistral konkurrerer Asbjørg på høyt nivå. Forrige helg vant de klassen sin (St.George-nivå) i et stort dressurstevne!

På Asbjørgs åpne facebookprofil er det mulig å se flere bilder av hestelivet hun lever i Spania. Det er også lagt ut flere bilder av henne på Hedemarken Rideklubbs instagramprofil. 

Moro med dyktige og profesjonelle medlemmer i klubben! Vi ønsker Asbjørg lykke til videre!

06.02.2020 14:28
lagt til handlevogn