Hede representert på flere store stevner!

Hede representert på flere store stevner!

I mens administrator tok sommerferie, var det flere ryttere som viste god stevneform i inn- og utland. Blant dem var Kaja W.Rokstad og Ingeborg C. Engebretsgård.

Tidlig i sommer, 26.juni til 1.juli ble det avholdt Nordisk Mesterskap i Drammen. Med i uttaket var en av våre HEDE-ryttere. Ingeborg C.Engebretsgård med Micis Napoleon skulle ri mesterskapet for ponni kat. 2, individuelt og lag. Ekvipasjen gjorde en god innsats inne på banen og ble belønnet med 60,5% første konkurransedag og red seg oppover andre konkurransedag til 63,4%. Individuelt holdt det ikke til plassering, men sammen med resten av laget fikk Ingeborg og Nappe med seg en velfortjent bronsjemedalje hjem.

Fra 8. til 15.juli ble det på Grand Parket de Fontainebleau i Frankrike arrangert EM. Her fikk Kaja W. Rokstad og hesten Danisco for U være med i mesterskapet for Young Rider og på laget til Norge. Kaja og Danisco ble belønnet med 64,7% første konkurransedag og 65,9% andre dag. Dette var beste norske rytter i Young Rider klassen.

Hede er stolte av begge ryttere, og ønsker å gratulere dem så mye med flotte prestasjoner! 
Det blir spennende å følge dere videre, og vi ønsker dere begge masse lykke til. 

08.09.2018 12:51