Hede-rytterne hevder seg på NHF!

Hede-rytterne hevder seg på NHF!

Både Regine Finstad på Røgilds D'Charm og Martine Haugli på CC Luxor leverte kjempebra resultater i de to første rundene av cup'ene på NHF.

Regine og Charm endte opp på en fantastisk 2.plass av 33 startende i den første runden av Stall Lie Hvalen Ponni Cup på onsdag! Torsdag så det også utrolig lovende ut, til et filleriv på siste hinder gjorde at de endte opp på en 15.plass. Ekvipasjen kunne uansett glede seg over beste stilpoeng!

Martine og Lux trengte nok onsdagens første omgang i Skoies Cup til å aklimatisere seg. I torsdagens omgang av cupen fløy de over hindrene, og med en feilfri runde endte de på en super 6.plass av 31 startende!

Anne-Heidi og Cisco syntes selv de kunne levert bedre enn de gjorde under Skoies Dressur Cup med en poengsum en del lavere enn det de har fått tidligere på samme program. Tross en avslappet og fin oppvarming, syntes nok Cisco det var andre ting som var viktigere enn dressurkonkurranse og poeng. De endte opp en absolutt godkjent 9.plass og tar med seg masse erfaring og opplevelser fra deltakelsen.

Begge sprang-jentene starter ny omganger lørdag! Vi følger spent med! Heia HEDE! 

22.02.2019 18:09