Nok en vellykket Polocrosse-trening gjennomført

Nok en vellykket Polocrosse-trening gjennomført

I regi av Ungrytter og Rekrutteringsgruppa i Hede har det i løpet av siste halvår blitt arrangert flere polocrosse-treninger. Andre pinsedag fikk ryttere og hester for første gang prøve seg på gress!

Spreke hester og  ivrige ryttere koste seg i sola på sletta utenfor Mjøsa Hesteklinikk denne mandagen! Også denne gangen var det Kristian Fjellheim fra Polocrosse Norge som guidet gjengen igjennom treningen. Han og leder i Polocrosse Norge, Camilla Høvding Blom, har gitt ryttere og hester super veiledning gjennom det siste halv året.  

Tilbudet om polocrosse i Hede er et tilbud for alle - uavhengig av alder, hesterase, erfaring og klubbtilhørighet. Du trenger ikke noe spesielt utstyr - det lånes ut på treningene, men en liten treningsavgift vil tilkomme (100,- for medlemmer i Hede, 200,- for ikke-medlemmer). Treningene som har blitt gjennomført hittil har virkelig gitt mersmak og nye treninger vil settes opp også fremover. 

Ønsker du å være med? Følg med på facebook-siden vår når nye treningsdager legges ut. Kontakt evt også Line Melhus for mer informasjon om samlingene på tlf. 952 17758.

Du kan også lese mer om Polocrosse på Polocrosse Norges egen nettside: https://www.polocrosse.no/

12.06.2019 10:03