Dressurclinic med Nina Karlsson og samling for unge ryttere

Dressurclinic med Nina Karlsson og samling for unge ryttere

Clinicen må dessverre utsettes pga koronarestriksjoner. Vi kommer tilbake med ny dato. Lørdag 21.november kommer Nina Karlsson til Aalerud for å holde dressurclinic - først og fremst for unge ryttere i Hedemarken Rideklubb.

Tema for samlingen: Treningsskalaen 

Nina Karlsson er kjent for mange i området vårt og har faste treninger ca en gang i måneden på Lykseth, Aalerud og Lillehammer. Hun rir selv på Grand Prix nivå og har flere plasseringer både i SM og seiere i storetur både nasjonalt og internasjonalt. Nina trener ekvipasjer fra LC og helt opp til Grand Prix, i tillegg til bakkearbeid for sprangryttere. Hun er sertifisert som dressur C-trener. 

Vi samles i forkant eller i etterkant av clinic'en til pizza og hesteprat, litt avhengig av klokkeslett for clinic'en (det er ikke fastsatt pt)

Pris kr 100,-

Arrangementet er først og fremst for unge ryttere i Hedemarken Rideklubb, men ved få påmeldte åpnes selve clinic'en for alle aldersgrupper.

Påmelding til Nina Holland på sms/tlf: 91186161

Demo-ekvipasjer:

Nina Karlsson trenger to ekvipasjer som skal ri og demonstrere øvelser under clinic’en.  Er du mellom 12-18 år og rir på minimum LC/LB-nivå, kan du søke om å få delta. Send søknad til hedemarken.rideklubb@live.no og fortell om deg selv og hesten din, litt om hvordan du trener og hva som er målet ditt.

Søknadsfrist: Fredag 23. oktober

23.09.2020 22:37
lagt til handlevogn