Dressurclinic med Nina Karlsson og samling for unge ryttere

Dressurclinic med Nina Karlsson og samling for unge ryttere

Lørdag 21.november kommer Nina Karlsson til Aalerud for å holde dressurclinic - først og fremst for unge ryttere i Hedemarken Rideklubb.

Tema for samlingen: Treningsskalaen 

Nina Karlsson er kjent for mange i området vårt og har faste treninger ca en gang i måneden på Lykseth, Aalerud og Lillehammer. Hun rir selv på Grand Prix nivå og har flere plasseringer både i SM og seiere i storetur både nasjonalt og internasjonalt. Nina trener ekvipasjer fra LC og helt opp til Grand Prix, i tillegg til bakkearbeid for sprangryttere. Hun er sertifisert som dressur C-trener. 

Vi samles i forkant eller i etterkant av clinic'en til pizza og hesteprat, litt avhengig av klokkeslett for clinic'en (det er ikke fastsatt pt)

Pris kr 100,-

Arrangementet er først og fremst for unge ryttere i Hedemarken Rideklubb, men ved få påmeldte åpnes selve clinic'en for alle aldersgrupper.

Påmelding til Nina Holland på sms/tlf: 91186161

Demo-ekvipasjer:

Nina Karlsson trenger to ekvipasjer som skal ri og demonstrere øvelser under clinic’en.  Er du mellom 12-18 år og rir på minimum LC/LB-nivå, kan du søke om å få delta. Send søknad til hedemarken.rideklubb@live.no og fortell om deg selv og hesten din, litt om hvordan du trener og hva som er målet ditt.

Søknadsfrist: Fredag 23. oktober

23.09.2020 22.37