Rekruttsamling og Mounted Games

Rekruttsamling og Mounted Games


Hedemarken rideklubb inviterer til rekruttsamling og Mounted Games, på Hedemarken Hestesenter i Brumunddal (Dælivegen 150), 15.nov. 


Det vil bli ridning i grupper etter ferdighet. Alle nivåer er velkomne! Nysvea ridesenter har noen ponnier til leie for de som ikke har egne. Dette må avtales med Reidun Bjørnstad på forhånd. Vi legger opp til to økter ridning pr.ekvipasje med instruktører fra Norges Rytterforbund!Det blir servert varm lunsj, og det blir quiz med premier! Vi starter kl 11. 

Pris medlem: 100-, Pris ikke-medlem: 200-,. Dette inkluderer halleie og lunsj.

Bindendepåmelding innen 10.november til Anne Kirsten S. Karseth 47 03 99 91 eller Reidun Bjørnstad 91 51 86 92.

”Mounted Games er konkurranse på ponnier utført i høy fart og med høy presisjon av ryttere i ulike aldersgrupper. Det er ponnistafett hvor flere lag rir mot hverandre og spenningen ikke er over før siste rytter er i mål. Gjør de feil må rytterne rette opp disse for å få godkjent et race. Da får vi samme effekt som i en skiskytter stafett. Det er moro for deltagerne og fantastisk underholdende for publikum. Under store ridestevner hvor ulike grener er med er det ikke uvanlig at Mounted Games kåres til det mest spennende og underholdende bidraget. ”

Velkommen! :) 

22.10.2015 08:45