Påskekurs i sprang

Påskekurs i sprang

Det vil bli arrangert sprangtrening for Andreas Høiås på Stall Trippelbar 11-12.april.

Vi har vært så heldig at Andreas Høiås har sagt ja til å komme til Norge og Stall Trippelbar og holde et to dagers sprang kurs i påsken. Har bedt Andreas skrive en presentasjon av seg selv som instruktør for dere som ikke kjenner han fra før.

Instruktør Andreas Høiås:

Jeg vil tilby weekendkurs på stall Trippelbar i regi med Silje Bakke.
Jeg er utdannet ridetrener trinn 2 igjennom Dansk rideforbund, og har undervist i Danmark i flere år, hvor jeg også er boende og har drevet en salgsstall med avl, tilridning, kjøp og salg av kvalitets sprang og dressurhester igjennom de seneste årene. Jeg har tidligere hatt stor success med blant andet norsk varmblodshingsten Royal Butterfly, som jeg kjøpte som 3 års, og utdannet til han var 5, hvor han senere gikk UVM med Nick Bentermann samme året, og er nå plassert i S hoppninger her i Danmark. Jeg har utdannet hester til S sprang og Intermediere dressur, samt ridd utallige stevner opptil MA sprang og MB dressur.

I min undervisning legger jeg stor vekt på hesten og rytteren som en samlet ekvipasje, og mit mål er at rytter skal ri med en mestringsfølelse, der skal være harmoni over ekvipasjen, og man skal jobbe målrettet mot de ambisjoner rytteren har for fremtiden. Kommunikasjon mellom elev og underviser er også ekstremt viktig, jeg som underviser skal være klar over og ta hensyn til min elev sine ønsker i undervisningen, men også vite hvor grenser går. På denne måten vil jeg tilpasse undervisningen til hver enkelt ekvipasje, og tilrettelegge treningen slik at du som rytter kommer av banen med en god magefølelse. Jeg bruker mye av undervisningen på kommunikasjon mellom elev og underviser, hvor spørsmål ikke kun blir stillet fra elevens siden, men også fra min. På denne måten ønsker jeg og oppnå en viten hos mine elever, som gjør at de kan fortsette treningen selv om jeg ikke står tilgjengelig på banen til å hjelpe.

Et weekendkurs vil typisk foregå over 2 eller 3 dager, hvor vi jobber med forskjellige elementer leksjon 1 og 2, og typisk på dag 3 setter disse elementene sammen, i form av enten banehoppning, eller programridning. På denne måten kan jeg også som underviser sikre meg at de forskjellige elementer vi har jobbet med er forstått på den riktige måte av mine elever, og de selv kan føle på mestringsfornemmelsen av succes.

Kurset vil nå gå over to dager, tirsdag 11 og onsdag 12 april, og koste 1200kr.
Fullt mulig å ri to hester for dem som ønsker det (rabatt på hest nr to). For påmelding eller spørsmål ta kontakt med Silje Bakke enten på Instagram, Facebook eller tlf 92645299. For påmelding skriver du navn på rytter og hest/ponni, kategori og hvilket nivå dere ligger på og om dere ønsker å ri formiddag eller ettermiddag.
Påmeldingsfristen er 30 mars! 6 plasser er allerede tatt så hvis du ønsker å være med må du være rask.

Mvh Andreas Høiås

23.03.2017 21:58