Norgesserien 2017

Norgesserien 2017

Hedemarken Rideklubb stiller i år to lag i Norgesserien i 3.divisjon. Her er en liten presentasjon av rytterene som skal representere klubben i første runde innendørs på Kongsvinger 24.-26. mars.

Det første laget (Øverst på bildet) består av Kamilla Nilsen, Carina Lillejordet Myrvold og Silje Charlotte Bakke.

Kamilla: Jeg er 25 år. Jeg har ridd siden jeg var 6 år, og hatt egne hester siden jeg var 12 år -  alltid likt sprang best. Jeg er utdannet trener 3 i Nederland og jobber med hest på fulltid. Hesten jeg rir i Norgesserien er Euphoria - en 8år gammel westfaller hoppe. Hesten eies av Elin Beate Rognås og står hos meg i trening for salg. Hatt hesten i ca 1,5 mnd. Utrolig søt frøken, som gir mye rideglede.

Carina: Jeg er 15 år og har ridd siden jeg var 3 år. Hesten min heter Lucky X V/'t Dauwhof- han er født i 2011 og er en Belgisk Varmblods. Jeg har hatt Lucky siden 2. Februar i år. Har også to andre hester (ponnier), den ene starter jeg MB med og den andre er skadet så han kan ikke brukes mer.

Silje Charlotte: Jeg er 28 år og har ridd siden jeg var 6 år. Jeg begynte da å ri i Bergen Rideklubb. I august i fjor flyttet jeg til Hamar og meldte meg inn i Hedemarken rideklubb. Hesten min er Avanti H, en Norsk varmblods på 5 år.  Avanti kjøpte jeg da hun var tre år gammel, men hentet henne ikke til Norge før i oktober 2016. Da begynte jeg også innridningen av henne. Hun har hatt veldig god framgang og gikk sitt første stevne i Drammen for 2 uker siden. Hun gjorde en super jobb der og jeg har troen på at hun gjør en super jobb under Norgesserien i helgen også! Alder: 28 år

Det andre laget (Nederst på bilde) består av Ingrid Roen Landvik, Katrina Tronsaune og Johanne Lorena Kamp Contreras.

Ingrid: Jeg er 19 år. Hesten min heter Northern Croupier(Noddy) og er en 6 år gammel Svensk varmblods vallak. Startet på rideskole da jeg var 5 og har drevet med hest siden. Noddy er min tredje hest og kjøpte han fra Sverige i februar i år. Han er fortsatt ung og uerfaren, men det bor masse kapasitet i han. Det blir en spennende tid fremover.

Katrina: Jeg blir 15 i år. Hesten min heter Parc Champagne, men blir kalt Timmy. Han er en irsk sportsponni og er 13 år. Jeg har ridd i ca 8 år, men eid Timmy i 3 år.

Johanne: Jeg fyller 16 år i år. Ponnien min heter Ballyleck's Two4One Brego (blir kalt Brego eller Breku) og er en 13 år gammel irsk sportsponni. Jeg har også en dansk varmblods som heter Skovgaardens Chewan . Jeg har hatt Brego i litt over 3 år og har ridd siden jeg var 7år.

Vi ønsker alle sammen masse lykke til!

23.03.2017 22:34