To nye kretsmestere fra Hede!

To nye kretsmestere fra Hede!

Søndag 9.august ble Hedmark Rytterkrets sitt Kretsmesterskap i dressur arrangert. Hedemarken Rideklubb var vertskap på det flotte anlegget på Aalerud, og fikk to nye kretsmestere, i tillegg til to sølvplasser! 

Det var strålende sommervær hele denne søndagen, og tross et litt anderledes stevne pga koronatiltak, var det mange tilstede og god stemning. 

- Kretsmesterskapet for ponni gikk i LB3 og LB4 og var første kretsmesterkonkurranse. Her var vi uansett sikret en Hede-vinner, siden alle de tre startende var ekvipasjer fra Hedemarken rideklubb. Det ble en nervepirrende konkurranse før kretsmesteren ble kåret. Leoni Andersen og Corazon De Nino tok en suveren første plass i første avdeling med hele 71,59 %, mens Maja Stenberg Karseth og Nortwinds La Boheme lå på 2.plass og Eline Løvlien Berg og Peak Forest på 3.plass. Men i konkurranser kan allting skje, og etter at 2.avdeling var over, var det Eline og Peak som tok seieren - både i 2.avdeling og totalt og ble Kretsmestere 2020, mens sølvet gikk til Maja og Boheme. 

- Kretsmesterskapet for jr/ungrytter gikk i LA2 og LA3. Her hadde Hede kun en startende ekvipasje - Emilie Holland Sørum og Nørlunds Don Picardi, mens de andre ekvipasjene kom fra Kongsvinger Rideklubb og Solør Rideklubb. I første avdeling LA tok Emilie og Don seieren med 64,45%. Og med 64,82% i andre avdeling og tilsammen 129.26 poeng, over 10 poeng foran sølvinneren, vant de årets kretsmesterskap for jr/ungrytter med god margin.

- Kretsmesterskapet for senior gikk i LA2 og MC1. Her stilte Hedeekvipasjene Hanne Svendsberget og Cox og Lillian Strand og Earl. Gullet gikk til Eline Grindlek Granås fra Nord-Østerdal Hestesportklubb, mens Hanne Svendsberget og Cox tok sølvet. Lillian Strand og Earl gjorde også en hederlig innsats i konkurransen. 

Vi gratulerer så mye til alle vinnerne! Takk til alle som deltok! Nå gleder vi oss til lagkonkurransen i September! 

10.08.2020 10:46
lagt til handlevogn