Gode Hede-jenter på Drammen Spring Tour!

Gode Hede-jenter på Drammen Spring Tour!

2-5.mai konkurrerte Regine Finstad og Johanne K. Contreras på Drammen Spring tour - begge to presterte på konkurransebanen og kunne glede seg over meget gode resultater. 

Drammen Springtour er et av Norges største stevnerrangement og består av fire individuelle stevner på rad. Arrangementet gikk av stabelen 25.april og holder på helt frem til 19.mai. Her avholdes det en rekke nasjonale og internasjonale klasser, med ryttere fra hele Europa.
Hede-jentene deltok i den andre uka av stevnet, og hevdet seg godt i sine klasser. 

Regine Finstad (øverste bilde) og ponnien Røgild's d'Charm deltok i "CSIP lille tour" to av konkurransedagene og i "CSIP store tour" en konkurransedag. Ekvipasjen tok med seg en 6.plass i MB (110cm) på fredag, selv med en bom ned. Søndagens MB+5 (115cm) klasse ble derimot en fantastisk feilfri runde og de tok seieren av totalt 19 deltagere som eneste uten feil.

Johanne K. Contreras (nederste bilde) og hesten Cekada L hadde sin debut denne helga i en internasjonal klasse, nemlig CSI2* Bonze Tour 110cm. Første stevnedag red de igjennom banen feilfritt og de ble plassert som nr.15 (av 87 startende) i klassen. Lørdagens klasse endte også feilfritt og de klatret noen flere plasser oppover på resultatlisten og kunne de ta med seg en 7.plass (av 90 startende) hjem. 

Vi ønsker å gratulere de begge to med flotte resulateter, og ønsker de samtidig lykke til videre i sesongen. 
Takk for at dere sendte bilder til oss! 

Alle resultatlistene fra Drammen Springtour ligger her: 
https://online.equipe.com/no/competitions/3010609.05.2019 21:34