Infoskriv

Infoskriv

Nå er vinteren her, og året nærmer seg slutten. Vi i styret ønsker å summere opp årets aktiviteter, og ikke minst informere om året som kommer.

Om klubben
Vi er en aktiv og stor klubb. Per nå har vi faktisk hele 263 medlemmer, og 79 av disse har betalt lisens for å kunne konkurrere. Vi har ryttere som konkurrerer i sprang, dressur, feltritt, distanse og i kjøring. Våre ryttere har deltatt på store og små stevner, og ekstra stolte er vi over å ha blitt representert under AEG, NM, KOHS, fjordhest-NM, dølahest-NM og LAG-NM.

Arrangementer
Vi har arrangert mye. Blant annet fire sprangstevner og seks dressurstevner.

Styret ønsker å takke dressur- og sprangkomitéen for en flott innsats for klubben. Dere har sørget for trygge, ryddige og hyggelige arrangementer. Klubben har mottatt utallige gode tilbakemeldinger, både under og i etterkant av våre stevner. Vi er utrolig flinke til å arrangere, og det skal vi være stolte av.

Flytting til Aalerud
Ved påsketider begynte vi arbeidet med å flytte våre eiendeler fra Atlungstad til Aalerud. Vi har i etterkant av dette investert i ny kiosk, to containere for hindermateriell og ikke minst en helt ny sekretariats-vogn. Alt er kjøpt inn for at vi skal kunne fortsette å arrangere gode stevner.

Arbeid for fast tilholdssted
Igjennom flere år har det vært et ønske om et fast tilholdssted for rideklubben. Som et resultat av dette, har det nå blitt satt sammen en komite som arbeider for å finne en fast arena for rideklubbens arrangementer og materiell.

Satsing for rekrutter
I tillegg til komitéene som har jobbet med våre stevner, har vi hatt en rekruttgruppe som har gitt våre yngste og ferskeste medlemmer et variert og lærerikt tilbud. De har fått være med på blant annet gymkhana, kjøring, banehopping, tur til politiskolen, grilling, filmkveld og mye mer. På D-stevne i dressur 2.okt prøvde vi for første gang en egen rekruttklasse med premie til alle deltakere, og ikke minst var det i alle klasser denne dagen egen premiering til beste rytter under 16år.

Hva står på ønskelista?
Nå ønsker vi å vite hva dere medlemmer ønsker at klubben skal satse på i året som kommer.

  • Ønsker dere at vi skal arrangere flere stevner?
  • Eventuelt hvor mange stevner i løpet av året?
  • Ønsker dere flere temakvelder?
  • Eller skal vi jobbe for å få til klubbtreninger?

Alt dette er opp til dere. Vi oppfordrer dere derfor til å svare oss på denne mailen. Si hva dere synes!  Styrets mål er å gjøre medlemmene fornøyde.

Grasrotandel
Hvert år får klubben inn en slant med penger fra tippere gjennom den såkalte grasrotandelen hos Norsk Tipping. Hvis du tipper og ikke har valgt hvem som skal få din grasrotandel, blir vi glade for alle som velger Hedemarken rideklubb.  Og tusen takk til dere som allerede har valgt oss.

Min idrett
Etter krav fra NIF bruker vi KlubbAdmin og SportsAdmin som verktøy for medlemsregistrering, lisensregistrering osv. Vi ber derfor om at alle våre medlemmer oppretter eller oppdaterer sin profil på Min Idrett.

Resten av året
Planen for resten av året er allerede lagt, og her er datoene du kan merke deg:

  • Juleshow på politiskolen i Oslo 1. desember
  • Julemøte på Røhne i Stange 6. desember
  • Foredrag av Ann Cathrin Lübbe i Ottestad 9.desember

 

For neste år er det få planer som er lagt. Innspillene fra dere medlemmer vil her være avgjørende. Men vi har allerede søkt om et nytt L-stevne i dressur i 2017, og håper dette er noe dere medlemmer har lyst til å støtte opp om.  Datoen blir trolig 17-18.06.2017.

Dugnads-takk
Helt til sist vil vi gi en stor takk til alle dere som har hjulpet oss med å gjennomføre alle våre arrangementer. Uten deres hjelp, hadde vi ikke kunnet gi noe stevnetilbud på hjemmebane. Vi håper alle ser verdien av å delta, og ønsker gjerne at flere bidrar i framtida. I alle våre komitéer er det behov for mer hjelp. Ikke nøl med å ta kontakt med oss.  Sammen får vi det til!

Hilsen
Hedemarken rideklubb ved styret

 

22.11.2016 17:27