Marte Marie er klar for NM!

Marte Marie er klar for NM!

Helgen 14-15.mai hadde HEDE flere ekvipasjer til start på E-stevne på Tanum. En av ekvipasjene var Marte Marie Engebretsgård og Ryttgårdens Titan. Sammen klarte de den andre og siste kvalifiseringen til NM. 

Marte og Titan var tidlig klare til start lørdag i klasse MC:2 ponni. Her red de til et strålende resultat på 64,66% og en 2.plass i klassen. 
Det var en meget glad og lettet rytter (og mor), som nå er klar for NM deltagelse i juni på Epona ridesenter 16-19.juni. Vi ønsker å gratulerer så mye og ønsker dere masse lykke til! 

En fin helg ble det også for Anne-Heidi Kjernmoen og Nefertiti, som red til 65% i MB begge dager. Det holdt til en 2.plass i klassen på lørdag. I tillegg debuterte også ekvipasjen i Prix St. Georg (MA) lørdag. Anne-Heidi var strålende fornøyd med debuten til 58,6%, og klarte ikke holde tårene tilbake. "Det her var en debut jeg har sett frem til lenge. Når Nefertiti i tillegg overrasker meg positivt i flere øvelser, kan jeg ikke være annet enn stolt! ".

Stewardene la merke til Anne-Heidi's smil, gledestårer og mange klapp til Nefertiti. Søndag ved stevneslutt fikk hun derfor utdelt steward-prisen. Noen ganger kan det lønne seg litt ekstra å være glad og fornøyd på stevneplassen!

For å se alle resultatlistene, klikk her

F
ortsett å sende inn resulater og bilder til:
Klubbmail: hedemarken.rideklubb@live.no

26.05.2016 10:43