Tilbud til unge dressurryttere i Hede

Tilbud til unge dressurryttere i Hede

Sammen med Elverum rideklubb har vi gleden av å presentere et nytt tilbud til våre unge dressurryttere.

Dressurrytter Thea Katarina Bråten (24 år) stiller opp som trener for de unge, og vil komme fast en gang pr mnd. fremover. Thea har konkurrert internasjonalt Lilletur og rir nå på VA- nivå. Hun har også ridd flere mesterskap som junior, youngrider og blant annet vunnet lag-nm. Hun har flere internasjonale plasseringer opp til Lilletur. Thea underviser elever på nasjonalt nivå. Hun følger også opp sine elever på stevne når hun har mulighet for det. Vi ( klubbene) ser frem til et felles samarbeid med Thea og Line omkring våre unge dressurryttere

Datoer for Ungryttertreninger høsten 2020:

4/9 – Oppstart med teori og planlegging for de som skal delta utover. Dette legges til Ottestad – Innped skole, Peterskreddersvei 34). Obligatorisk.

5-6 September: Elverum

23-25 Oktober: Elverum

13-15 November: Aalerud

18-20 Desember: Aalerud– program/Klinikk.

 

Litt tanker omkring opplegget vi ser for oss:

Det blir lagt opp til at en gruppe på ca 8-10 stk skal få et stabilt tilbud med fokus på alt fra teori, praktisk undervisning, programtrening, klinikker, sosialt samhold og oppfølging på stevner ved anledning. Line og Thea vil i samarbeid med dere deltagere, og klubbene organisere dette utover høsten/våren med utgangspunkt i de tidligere innspill ungdommene har kommet med på ungrytter-samlingene.

Krav til deltagerne: At rytter kan ri selvstendig, har det grunnleggende inne (LC –nivå) og stiller med egen ponni/hest. Ønsker å utvikle seg som dressurrytter og møter jevnlig på treningene. Vil være en del av et ryttermiljø og bidra til at disse samlingene blir et felles arrangement. Du må være medlem ved en av arrangørklubbene for å delta.  Alder: 8-19 år.

Mer info om dette kommer månedlig. Da det er begrenset med plasser, ber vi dere være snare og melde dere på. De som ønsker fast deltagelse vil prioriteres. «Førstemann til mølla». Kontakt Line Melhus på SMS 95 21 77 58. Hun fyller opp listen fortløpende eller svarer på spørsmål vedr tilbudet.

Pris kr 350 pr gang/økt. 

Klubbene sponser hall.

Vi ser frem til et dressurfelleskap for ungeryttere i Hedmark 

22.08.2020 21:44
lagt til handlevogn