Informasjon til medlemmene.

INFORMASJON TIL ALLE MEDLEMMENE I ASKØY TURN OG SPORTSDRILLKLUBB:

Vi har nå fått beskjed fra Askøyhallene KF om at Askøyhallen og Forum er åpnet for trening. Alle klubber må følge retningslinjer som er utarbeidet av NIF i henhold til FHI sine anbefalinger.

Turnpartier og troppsgymnastikk.

Turnpartiene i Forum skulle denne uken hatt sin avslutning før sommeren, med en liten oppvisning for foreldrene og is til hver gymnast. Dette lar seg dessverre ikke gjennomføre i år.

Hopshallen åpner ikke for trening før sommeren, noe som gjør at vi ikke får gjennomført trening for de partiene som har sin trening til vanlig der. Det blir derfor en ekstra tidlig sommerferiene for disse partiene og heller ikke de får noe avslutning.

Sportsdrill partier:

Aspiranter og minirekrutter vil ikke kunne starte opp med trening før til høsten igjen. Det blir heller ingen sommer avslutning for dem.

Rekrutter, junior/senior og elite vil det bli lagt opp til enkel trening. Utøverne vil få egen informasjon fra trener. Det settes strenge krav til denne treningen og klubben har utarbeidet egne retningslinjer.

Det er veldig trist at vi ikke får treffe noen av utøverne igjen før sommeren, men dette er en spesiell situasjon for alle. Vi håper at vi får starte opp igjen til høsten og at vi ser alle utøveren igjen da. Ønsker dere alle en fin vår og sommer. Ta vare på hverandre😊

11.05.2020 14:28
lagt til handlevogn