Massasjeformer

Idrettsmassasje

Denne massasjen er mer spesifikk, presis, stimulerende og dypere enn esalen og klassisk svensk massasje. Formålet er å øke idrettutøverens prestasjon og bearbeide plager og belastninger. Teknikken varierer med idretten, og tar hensyn til hvilke bestemte muskler og ledd som er involvert. Massasjen varierer med effekten som ønskes: oppvarming før prestasjon, eller bearbeiding av ettervirkningene etter en prestasjon. Idretter med ekstreme krav til muskelaktivitet, som for eksempel sykling og skøyter, har oftest ansatt faste massører til sine utøvere.

Kilde: NOU 1998:21

Muskel / Idretts terapi

Er en terapiform som kombinerer flere utøvningssteknikker inn i en og samme behandling.
Som muskel/idrettsterapeut jobber vi med alle typer muskel og skjellett plager, enten via forebyggende teknikker, eller i kroniske og akuttfase plager.

Muskel/idrettsterapi består av følgende teknikker:
- Klassisk massasje 
- Idrettsmassasje 
- Triggerpunkt behandling 
- Bevegelighetstrening/tøyning 
- Akutte plager
- Otomolekylær terapi (kosttilskudd) 
- Akupressur 

Alle disse teknikkene kan brukes i kombinasjon eller hver for seg. Alt etter behov.

Arbeidsplassen:

Man ser i dag et økende behov for terapi mot belastningsplager.


Man kan liste opp en rekke plager :
- Ryggsmerter  
- Musearm 
- Isjaslignende symptomer 
- Nakkesmerter 
- Skuldersmerter 
- Hodepine 
- Plager / smerter i små ledd (tommel, håndledd etc.) 

Muskel/idrettsterapi er en terapiform som lett kan kombineres med andre typer terapi slik som akupunktur og kraniosakralterapi.


Aromatisk Fysiopati

Fysikalsk aromaterapi er en kombinasjonsterapi bestående av soneterapi, akupressur, klassisk massasje, aromaterapi og urteterapi. Aromaterapi


Aromaterapi er den terapeutiske og kontrollerte bruken av eteriske oljer, som oftest kombinert med massasje. Ved en aromaterapimassasje blander terapeuten eteriske oljer med vegetabilsk olje, i henhold til klientens form.Lymfedrenasje

Lymfedrenasje er en massasjeform, der terapeuten stimulerer lymfene. Ved å hjelpe lymfevæsken i gang vil hele kroppen bli påvirket.

Bestselgere