Arteriograf

Denne undersøkelsen kan være viktig med hensyn til å forebygge hjerte-og karsykdommer, fordi mange som rammes av hjertesykdom har ingen av de vanlige risikofaktorene, men kan “fanges opp” av denne undersøkelsen.

Matintoleranse test IgA og IgG

Denne testen analyseres ut fra blod fra en fingerprikk test (kapillærprøve).
Analysen blir utført hos US BioTek Laboratories i Seattle, USA, som har lang erfaring med bl.a. denne type tester. Testmetoden er ELISA-metoden. Alle tester blir analysert minst 2 ganger for å garantere at det er minimum 96% likhet (reproduserbarhet) Såvidt vi vet er det ingen andre laboratorier som gjør dette. Dette sikrer en meget høy kvalitet.

Akupunktur 2000

Akupunktur 2000 består av nåler en setter i små ledd i fingre og tær samt store ledd som kne og albu. I slike ledd finnes referanser via ryggsøylen til hele kroppen. 

Micropeeling - Dermapen - Hudpleie

Dermapen Dermapen

Om Microneedling - Dermapen:
Med microneedling lager vi en kontrollert ”skade” i huden din. Pennen er motorisert og har mange små nåler. Ved hjelp av nålene, lager vi mange tynne kanaler ned i overhuden (epidermis) og bindevevslaget av huden (dermis), og huden aktiverer dermed reperasjonsmekanismene i kroppen og reparerer ”skadene”. Huden responderer umiddelbart å frigir vekstfaktorer. Huden leges, nye kollagen- og elastinfibre dannes og huden fornyes og blir strammere. Det igjen fører til færre rynker, porer, arr og pigmenter. I tillegg har microneedling en unik oppstrammende effekt.

Hva kan vi behandle med Microneedling:
-Arr/Aknearr
-Slapp og solskadet hud
-Fine linjer og rynker
-Store porer
-Pigmentflekker
-Strekkmerker
-Akne

Behandlingtid
Behandlingen tar ca 45-60 minutter.

Etter behandling/Resultat:
Huden vil være rosa, lik en solbrent hud i 1-3 dager og noe ”ruglete” og tørr mens den leges. Resultatene vil synes gradvis etter hver behandling. Vi anbefaler ofte 3-6 behandlinger for å oppnå de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6 uke.

Hvem passer Microneedling for?
Denne behandlingen passer for alle hudtyper/hudfarger, så lenge huden er frisk/hel.
Kontraindikasjoner: Kelloider, munnsår, vorter, ustabil diabetes, hudkreft, bruk av blodfortynnende medisiner, gravid/amming, brukt isotretinoin eller cellegift siste året.

Mikroskopiering

Følgende ubalanser man ser  i levende blod på: Bakterier, virusaktivitet, gjærsopp, parasitter, urinsyrekrystaller, oksidert fett, kolesterol, ulik størrelse på røde blodlegemer,  frie radikaler, klebrig blod, dårlig protein nedbrytning, aktivitet i hvite blodlegemer, adrenalinstress etc.

Følgende ubalanser som  man ser i tørket blod: Mineralmangel, næringsopptak, c-vitamin profil, tungmetall belastning, økt lekkasje i tarmvegg, binyrestress, parasitter, belastning i hjerte og sirkulasjon, - lunge og bryst, - nyre/blære, ubalanse i skjoldbruskkjertel, muskler og ledd, lever og galle, allergi/intoleranse etc.
Ut fra informasjonen man får i blodet, gis råd om kost og tilskudd for korrigering av ubalansene.
Det er ingen forhåndsregler å ta før man skal mikroskopere blodet. Spis og drikk som du pleier, og ta alle medisiner som vanlig.

F -Scan F-Scan
Microneedling Dermapen
Før - etter Før - etter