Arteriograf

Denne undersøkelsen kan være viktig med hensyn til å forebygge hjerte-og karsykdommer, fordi mange som rammes av hjertesykdom har ingen av de vanlige risikofaktorene, men kan “fanges opp” av denne undersøkelsen.

Matintoleranse test IgA og IgG

Denne testen analyseres ut fra blod fra en fingerprikk test (kapillærprøve).
Analysen blir utført hos US BioTek Laboratories i Seattle, USA, som har lang erfaring med bl.a. denne type tester. Testmetoden er ELISA-metoden. Alle tester blir analysert minst 2 ganger for å garantere at det er minimum 96% likhet (reproduserbarhet) Såvidt vi vet er det ingen andre laboratorier som gjør dette. Dette sikrer en meget høy kvalitet.

Fotsoneterapi

Fotsoneterapi er basert på et system av soner i føttene som gjenspeiler kroppens forskjellige organer og deler. Ved ubalanse eller svakhet i et organ kommer det en ømfintlig fortykkelse i underhuden i den korresponderende sonen i foten. Et lignende system av korresponderende soner finnes i hendene og benyttes i håndsoneterapien. Det består i punktmassasje av slike affiserte soner.

Akupunktur 2000

Akupunktur 2000 består av nåler en setter i små ledd i fingre og tær samt store ledd som kne og albu. I slike ledd finnes referanser via ryggsøylen til hele kroppen. 

Mikroskopiering

Følgende ubalanser man ser  i levende blod på: Bakterier, virusaktivitet, gjærsopp, parasitter, urinsyrekrystaller, oksidert fett, kolesterol, ulik størrelse på røde blodlegemer,  frie radikaler, klebrig blod, dårlig protein nedbrytning, aktivitet i hvite blodlegemer, adrenalinstress etc.

Følgende ubalanser som  man ser i tørket blod: Mineralmangel, næringsopptak, c-vitamin profil, tungmetall belastning, økt lekkasje i tarmvegg, binyrestress, parasitter, belastning i hjerte og sirkulasjon, - lunge og bryst, - nyre/blære, ubalanse i skjoldbruskkjertel, muskler og ledd, lever og galle, allergi/intoleranse etc.
Ut fra informasjonen man får i blodet, gis råd om kost og tilskudd for korrigering av ubalansene.
Det er ingen forhåndsregler å ta før man skal mikroskopere blodet. Spis og drikk som du pleier, og ta alle medisiner som vanlig.

F -Scan F-Scan