SKITRENING 2017-18

Vi starter opp med skitrening 7.november kl. 18-19 ved Skittenelv skole. Det blir fast trening hver tirsdag. Du må følge oss på facebooksiden: Ulfstind for å holde deg orientert om det blir inne eller utetrening, eller om den skulle bli avlyst.

SESONGAVSLUTNING 2017

19 juni hadde vi sesongavslutning i regi av IL Ulfstind - Skigruppa. Ettersom vi hadde litt lite med snø i årets sesong hadde vi premiering til alle som har gått skiløp. I tillegg hadde vi premiering blandt alle de spreke menneskene som har besøkt trimpostene våre. Det er premie til de voksne som har besøkt hver enkelt trimpost flest ganger, pluss at vi trakk premie blant alle barn under 15 år som har besøkt en trimpost 5 ganger eller fler.

Vi vil takke alle, voksne som barn, som har deltatt på skirenn hos oss i år og brakt oss mye glede på de ulike arrangementene. Vi vil også skryte av alle de tusen besøkende på de ulike trimpostene. Husk å skriv dere inn i bøkene ved hvert besøk, også fødselsdato :)

Håper dere har hatt en fin sesong sammen med oss i år, og at vi sees også i neste sesong :)

Skitreninger sesongen 2016/2017

Vår engasjerte skitrener Camilla er i sving igjen og klar for oppstart fra 1. november! Skitreningene blir hver tirsdag fra 18-19 ved skittenelv skole. Følg med på facebooksiden vår IL Ulfstind for nærmere beskjeder om inne/ute trening og lignende. Alle fra 1-7 klasse er hjertelig velkomne :) 

 

SESONGAVSLUTNING 2016

SKISKOLE - SKITRENING

Vi har skitrening for barn i barneskolealder hver tirsdag kl. 18 - 19 ved Skittenelv skole. 

Vår skitrener, Camilla, vil informere om treningene blir inne eller ute, og hva temaet blir på facebooksiden: IL Ulfstind. Gå inn og lik siden, og vipps, så er du informert når nyheter kommer ut :)

Vi har også noe utlånsutstyr tilgjengelig. Ønsker du å benytte deg av dette så møt opp i litt god tid så alt er klart til skitreningen begynner.

Har du spørsmål?

Kontakt oss via skigruppa@ulfstind.no

SKITRENEREN VÅR

 

 

 

 

Vi har vært så heldige og fått Camilla Stenhaug-Bendiksen som skitrener i IL Ulfstind. 

Camilla har utdannelse fra skilinja på Nordreisa Videregående skole med langrenn som spesialisering. Hun har tidligere bodd i Ramfjorden hvor hun har drevet som skitrener, samt startet opp allidrett. 

SKIRENN - UKERENN 2017

Søndag 05. februar   kl. 13:00     Ukerenn                 Skittenelv skole

Søndag 19. februar   kl. 13:00     Ukerenn                 Skittenelv skole

Søndag 12. mars      kl. 13.00     Ukerenn                 Skittenelv skole

Søndag 26. mars      kl. 13:00     Klubbmesterskap/   Skittenelv skole

                                                        Ukerenn

Søndag 9. April    kommer        Ulfstindrennet         Snarbyeidet - Skittenelv skole

Søndag 9. April    kommer        Barneskirenn          Skittenelv skole

 

 

RESULTATLISTE

FOTOALBUM UKERENN