Medlemsavgift

Medlemsskap i klubben er personlig og forutsetter betalt kontingent. Vi håper at alle som gjør et arbeid for IL Ulfstind også ønsker å være medlem av klubben. Som aktiv medlem får du bl.a tilgang til mange nyttige kurs innenfor idrett og styre- og organisasjonsarbeid, og forsikring under trening og kamp, i tillegg til stemmerett på årsmøtet. Har du spørsmål vedr dette så ta gjerne kontakt på post@ulfstind.no 

Innmelding i klubben gjøres også på epost til post@ulfstind.no

Medlemsavgiften består av kontingent og treningsavgift, som faktureres hver for seg. Gjeldende medlemsavgift ble vedtatt på årsmøtet i 2023.

Årsmøtet i 2023 vedtok ingen endring i kontingentsatser.

Treningsavgiften varierer etter om du deltar i barne-/ungdoms- eller voksenfotballen. Trening på kunstgress tilbys nå fra 8 år.
Alle aldersbestemte lag får tildelt time/ timer i Krokenhallen. De minste på Skjelnan skole.

Vi har et eget lavterskel mosjonstilbud innen styrketrening/sirkeltrening på Tønsnes ungdomshus. Klubben holder nødvendig utstyr. Alle medlemmer av Ulfstind kan fritt delta på mosjonstrening. Ikke-medlemmer betaler kr 30 pr gang.

Skigruppa sine medlemmer betaler kun kontingent og ingen trenings-/aktivitetsavgift. Som aktiv medlem av Ulfstind deltar man fritt på skitreninger, barnelek, ukerenn, klubbmesterskap og mosjonstrening.  Ulfstindrennet og Ulfstindmila har egne satser.

Det gis ikke søskenrabatt.

Medlemsavgift for 2024:

Kontingent:

  • Kontingent medlem /støttemedlem kr 400,- 
  • Kontingent medlem med verv kr 100,-  (styremedlemmer, dommere, lagledere, trenere, foreldrekontakter, løypekjørere, etc)                                                                                                                                                                        

Treningsavgift fotball kommer i tillegg til kontingenten:

  1.  kr   800   (egen bane og leie av gymsal, men ingen turnering eller seriespill. Artigfotball, Superoldboys, senior mosjonsfotball)
  2.  kr 1400  (6-7 år, turneringer og seriespill)
  3.  kr 1700  (8-12 år, 1 time kunstgress, turneringer og seriespill)
  4.  kr 2400  (13-19 år, 2 timer kunstgress, turneringer og seriespill)

Oldboys, A-lag herrer, A-lag Damer, B-lag herrer fastsetter selv treningsavgift basert på egne budsjetter + kr 300 til drift bane/anleggsfond. Dette beløpet lå tidligere innbakt i kontingenten for alle spillere men ble fra 2023 flyttet til treningsavgiften.

Medlemmer i skigruppa betaler kun kr 400 (kontingent). Det er ingen aktivitetsavgift i skigruppa. Som medlem av IL Ulfstind deltar man fritt på skitreninger, barnelek, ukerenn og klubbmesterskap.

Ulfstindrennet og Ulfstindmila har egne satser.


Fakturering:
Alle aktive medlemmer i fotball blir fakturert for kontingent og treningsavgift over to faktura.
Alle medlemmer får først en faktura på kr 400,- . Medlemmer med verv betaler kr 100,- i kontingent.
Så faktureres treningsavgiften ut fra hvilket nivå spilleren er på (barne-, ungdoms- eller seniorfotball).

Skigruppas aktive medlemmer mottar bare en faktura.

Alle mottar epost fra noreply@idrettsforbundet.no med faktura vedlagt som pdf. Om mottaker har godkjent e-faktura vil denne også komme i vipps eller nettbank. Spørsmål kan rettes til post@ulfstind.no

Vi gjør oppmerksom på at alle som trenger å betale treningsavgiften i avdrag kan gjøre det.
Husk bare å bruke KID-nummeret fra fakturaen på alle delbetalingene!
Send e-post til kasserer anitap@live.no om at du ønsker å delbetale, og dato for planlagte innbetalinger.

Medlemmer mellom 5 - 20 år kan søke Ulfstind Solidaritetsfond solidaritetsfond@ulfstind.no om støtte til treningsavgift og utstyr. Se egen fane for info. 

Solidaritetsfond

Vi gjør oppmerksom på at IL Ulfstind har et eget solidaritetsfond som alle medlemmer mellom 5 og 20 år kan søke på. Solidaritetsfondet er ikke ment som en fullfinansiering, men kan dekke deler av treningsavgift, utstyr, utgifter til turnering o.l.  Mer info om fondet finner du her

lagt til handlevogn