Bruk og fordeling treningstider

Generelt
Treningstider fordeles hvert år til etter sesongslutt på høsten. Det kommer nye lag hver sesong og tildeling av treningstider nullstilles for hver sesong, så ingen lag har faste tider fra år til år.

Det skal være mulig å ha 2 treningstider i uka. Når alle lag har fått 2 treningstider så er det mulig å få ekstra treningstid på ledige tidspunkt. Jevngamle lag oppfordres til å koordinere ønsker om treningstid for å ha mulighet til å samkjøre treninger og spille treningskamp.

Vanlig treningstid er 1½ timer, men treningstider kan justeres til 1 time. De eldste bør ha de seneste treningstidene og primært velge Caltex. Det må ikke bookes treningstider for sikkerhets skyld, det går ut over lag som trenger treningstider.

Haslebanen
Banen kan deles opp i maks to deler, og vi vil tilstrebe at de yngste får de tidligste banetidene.

Innetrening
Forbeholdt barnelagene.

Grusbanen på Lille Tøyen
Banen kan brukes til treninger fram til det blir frost og banen til sprøytet til skøytebane. Praksis er at grusbanen brukes til ekstratreninger og uorganisert trening.

Teglverksbanen
5-er kunstgressbane. Vi har plass der to ganger i uka.

Caltexløkka
Banen kan deles opp i maks tre deler. I sesongen vil enkelte treningstider bli belagt av kretsens kamper. Det er ungdomslag, og enkelte barnelag som har treningstid på Caltex. Noe tid fordeles også på våre samarbeidspartnere Forward, Tøyen Spk, Sterling og CBK.

I vintersesongen vil vi prøve å tildele så mange økter som mulig til interesserte lag, men det vil også si at hvert lag må klare seg med litt mindre plass.

Søk om treningstid

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
lagt til handlevogn