Velkommen til Mikrorundene på Lille Tøyen 2017 - Oslos hyggeligste fotballturnering!

Den tradisjonsrike Mikroserien blir fra 2017 Mikrorunder. En mikrorunde arrangeres for alle lagene over to dager. Alle lag spiller 3-5 kamper, komprimert samme dag. Spilletid og antall kamper avhenger av hvor mange lag som er påmeldt. Spilletiden kan variere fra 1x12 til 1x20 min. Kampene spilles over 1 omgang uten sidebytte. Kampoppsettet komprimeres slik at alle kampene for et lag fordeler seg over maksimalt 4 timer. Mikrorundene på Lille Tøyen følger barneidrettsbestemmelsene, og det kåres ikke vinnere. 

Foreløpig oppsett, gitt antall påmeldte lag i de forskjellige klassene. 

Runde uke dato lørdag søndag
1 18 6. og. 7. mai Gutter 2010 2011 og Jenter 2010
2 23 10. og 11. juni Gutter 2010 2011 og Jenter 2010
3 35 2. og 3. september 2011 og Jenter 2010 Gutter 2010
4 38 23. og 24. september 2011 og Jenter 2010 Gutter 2010

 

2011-barna spiller treerfotball uten keeper. Spilletiden for treerfotball er 1x15 minutter. Vi anbefaler inntil 6 spillere per lag. 

2010-barna spiller femmerfotball med keeper. Spilletiden for femmerfotball er 1x20 minutter. Vi anbefaler inntil 8 spillere pr lag.

Laget som står oppført som hjemmelag skal stille med dommer og ball. Dommeren skal ikke dømme, men veilede de unge spillerne. Det er viktig at kampene settes i gang og avsluttes til oppsatt tid, av hensyn til andre lag. Bortelaget må bruke vester ved draktlikhet.

Alle spillerne får premie.  

Banene

Adresse til banene som blir brukt under mikrorunde 1 er:

  • Haslebanen (kunstgresset på Hasle skole) Haralds vei 1, 0576 Oslo
  • Grusbanen på Lille Tøyen, Øysteins Plass, 0576 Oslo

Transport og parkering

Vi oppfordrer lagene til å reise kollektivt, til T-banens stoppested Hasle, 21-bussens holdeplass i Grenseveien (Hasle) eller 60-bussens stopp i Økernveien. Det er få minutters gange fra fotballbanene.

Reiser man med bil er det noen få parkeringsplasser på baksiden av Hasle skole. Det er skiltet med fotballparkering dit. Er det fullt på parkeringen på Hasle skole oppfordres man til gateparkering i Hovinveien, Einars vei, Haslevollen eller St. Jørgens vei.  

Det er ikke tillatt for fotball-besøkende å kjøre inn i Lille Tøyen Hageby, heller ikke for å slippe av spillere. Lille Tøyen Hageby er et boligområde med smale veier. Det er kort vei å gå fra skolen til Lille Tøyen.

Kiosk

Vi selger vafler, pølser (også halal), epler, brus, is og kaffe. Benytt tilbudet både før og etter kamp - støtt LTFK!

Toalett

Det er do ved siden av kiosken på grusbanen. Tissing i hekkene er strengt forbudt!

Oppvarming

Bruk Teglverksparken til oppvarming. Det er for trangt rundt grusbanen til å varme opp her, og fotballer i hagen er ikke så stas for de som bor rett rundt banen.

Lagliste og premier

Det er ikke behov for å levere laglister. Når lagene er ferdige med sine kamper er det premieutdeling ved kiosken på Grusbanen. Lagleder for respektive lag hjelper til med å rope opp spillerne på sine lag. Alle spillerne får premie.

Foreldrevett og god idrettsånd

Gi oppmuntring til alle spillerne i med- og motgang - dette gir trygghet, trivsel og motivasjon for å bli i fotballfamilien lenge. Vi har alle ansvar for kampmiljøet - gi ros til begge lag for gode prestasjoner og Fair play.