Velkommen til Mikrorundene på Lille Tøyen 2018 - Oslos hyggeligste fotballturnering!

Den tradisjonsrike Mikroserien blir fra 2018 Mikrorunder. En mikrorunde arrangeres for alle lagene over to dager. Alle lag spiller 3-5 kamper, komprimert samme dag. Spilletid og antall kamper avhenger av hvor mange lag som er påmeldt. Spilletiden kan variere fra 1x15 til 1x20 min. Kampene spilles over 1 omgang uten sidebytte. Kampoppsettet komprimeres slik at alle kampene for et lag fordeler seg over maksimalt 4 timer. Mikrorundene på Lille Tøyen følger barneidrettsbestemmelsene, og det kåres ikke vinnere. 

Foreløpig oppsett, gitt antall påmeldte lag i de forskjellige klassene. 

Runde uke dato lørdag søndag
1 21 26. og. 27. mai Jenter 2011, gutter og jenter 2012

Gutter 2011

2 24 16. og 17. juni Jenter 2011, gutter og jenter 2012 Gutter 2011
3 38 22. og 23. september Avlyst Gutter 2011

2012-barna spiller treerfotball uten keeper. Spilletiden for treerfotball er 1x15 minutter. Vi anbefaler inntil 6 spillere per lag. 

2011-barna spiller femmerfotball med keeper. Spilletiden for femmerfotball er 1x20 minutter. Vi anbefaler inntil 8 spillere pr lag.

Laget som står oppført som hjemmelag skal stille med dommer og ball. Dommeren skal ikke dømme, men veilede de unge spillerne. Det er viktig at kampene settes i gang og avsluttes til oppsatt tid, av hensyn til andre lag. Bortelaget må bruke vester ved draktlikhet.

Alle spillerne får premie.  

Banene

Adresse til banene som blir brukt under mikrorunde 1 er:

  • Grusbanen på Lille Tøyen, Øysteins Plass, 0576 Oslo

Transport og parkering

Vi oppfordrer lagene til å reise kollektivt, til T-banens stoppested Hasle, 21-bussens holdeplass i Grenseveien (Hasle) eller 60-bussens stopp i Økernveien. Det er få minutters gange fra fotballbanene.

NB: vanskelige parkeringsforhold.

Det er ikke tillatt for fotball-besøkende å kjøre inn i Lille Tøyen Hageby, heller ikke for å slippe av spillere. Lille Tøyen Hageby er et boligområde med smale veier. Det er kort vei å gå fra skolen til Lille Tøyen.

Kiosk

Vi selger vafler, pølser, epler, brus, is og kaffe. Benytt tilbudet både før og etter kamp - støtt LTFK!

Toalett

Det er do ved siden av kiosken på grusbanen. Tissing i hekkene er strengt forbudt!

Oppvarming

Bruk Teglverksparken til oppvarming. Det er for trangt rundt grusbanen til å varme opp her, og fotballer i hagen er ikke så stas for de som bor rett rundt banen.

Lagliste og premier

Det er ikke behov for å levere laglister. Når lagene er ferdige med sine kamper er det premieutdeling ved kiosken på Grusbanen. Lagleder for respektive lag hjelper til med å rope opp spillerne på sine lag. Alle spillerne får premie.

Foreldrevett og god idrettsånd

Gi oppmuntring til alle spillerne i med- og motgang - dette gir trygghet, trivsel og motivasjon for å bli i fotballfamilien lenge. Vi har alle ansvar for kampmiljøet - gi ros til begge lag for gode prestasjoner og Fair play.

lagt til handlevogn