Barnelag med fotball og innebandy

Vi starter opp gutte- og jentelag hver høst for førskolebarn som sogner til Hasle og Teglverket skoler. Vi tilbyr trening på grusbanen på Lille Tøyen en gang i uka gjennom høsten. Når vinteren kommer vil barna få mulighet til å trene innebandy i Teglverket flerbrukshall en gang i uka fram til påske, og deltar i minirunder med innebandyspill i løpet av vinteren. Kommende sommerhalvår spiller så barna 3-erfotball i Mikrorundene som klubben vår arrangerer.

Våren barna går i første klasse spiller så barna 5-erfotball i Mikrorundene.

Når Mikroserien er over fortsetter barna med innebandytrening og minirunder, og fotballtreninger ute gjennom vinteren. Neste vår deltar barna i vanlig seriespill organisert av Oslo fotballkrets.

Ungdomsfotball

Når barna blir 11 år, går lagene over til å spille 7-erfotball. Avhengig av lagenes ønsker og behov kan de også spille 9-erfotball eller 11-erfotball.

Seniorfotball

Klubben har et A-lag for herrer, samt et veteranlag for herrer, og en uformell trening for veteran damer.

Prøvespilling

Noen av ungdomslagene våre åpner i perioder for prøvespilling. Dette blir fortløpende annonsert på våre Facebooksider. Prøvespilling betyr at en deltar på trening eller treningskamp, slik at våre trenere kan vurdere om ditt bidrag vil være en styrke for laget. Er du tilknyttet et annet lag trengs det tillatelse fra din eksisterende klubb, samt fra dine foresatte hvis du er under 18 år.

Prøvespilling gir ikke automatisk rett til å spille for Lille Tøyen FK. Du kan heller ikke spille ordinære kamper før du har meldt deg inn hos oss og betalt kontingent. Og før du kan bli medlem i Lille Tøyen FK må du gjøre opp eventuelt utestående kontingent og treningsavgifter - og melde deg ut av din gamle klubb.


Tilbud til femåringer født 2012 

Lille Tøyen har startet med treninger 2012-årgangen. 

Det er tenkt å starte med fotballtreninger på grusen på Lille Tøyen på mandager (17-19), med forbehold om at endring av ukedag kan forekomme. Når vinteren gjør at det ikke lenger går å holde på med fotball på grusbanen er vil 2012 trekke innendørs og spille innebandy i Teglverkshallen, mandager 16.30-17.45.

For jenter født 2012, ta kontakt med jenter2012.ltfk@gmail.com

For gutter født 2012, ta kontakt med LTFK.G2012.Lagledere@gmail.com

Når dere har fått kontakt med laglederne kan dere bruke påmeldingskjemaet under. 

Påmelding fotball og innebandy for femåringer født 2012

Hvis barnet ditt ønsker å være med videre kan dere melde barnet inn i klubben gjennom Min idrett. Se beskrivelse på Om oss