Barnelag

Vi starter opp gutte- og jentelag hver høst for førskolebarn som sogner til Hasle og Teglverket skoler. Vi tilbyr trening på grusbanen på Lille Tøyen en gang i uka gjennom høsten. Og plass i gymsalen gjennom vinteren hvis det er plass. Kommende sommerhalvår spiller så barna 3-er fotball i miniturneringer.

Ungdomsfotball

Når barna blir 12 år, går lagene over til å spille 9-erfotball. Når de blir 14 år, så starter 11-erfotball.

Seniorfotball

Klubben har et A-lag for herrer, samt et oldboys- og et veteranlag for herrer.

Prøvespilling

Noen av ungdomslagene våre åpner i perioder for prøvespilling. Dette blir fortløpende annonsert på våre Facebooksider. Prøvespilling betyr at en deltar på trening eller treningskamp, slik at våre trenere kan vurdere om ditt bidrag vil være en styrke for laget. Er du tilknyttet et annet lag trengs det tillatelse fra din eksisterende klubb, samt fra dine foresatte hvis du er under 18 år.

Prøvespilling gir ikke automatisk rett til å spille for Lille Tøyen FK. Du kan heller ikke spille ordinære kamper før du har meldt deg inn hos oss og betalt kontingent. Og før du kan bli medlem i Lille Tøyen FK må du gjøre opp eventuelt utestående kontingent og treningsavgifter - og melde deg ut av din gamle klubb.


Tilbud til femåringer født 2016 

Lille Tøyen vil starte med treninger for 2016-årgangen i løpet av oktober. 

Det er tenkt å starte med fotballtreninger på grusen på Lille Tøyen på tirsdager (17-19), med forbehold om at endring av ukedag kan forekomme. Når vinteren gjør at det ikke lenger går an å holde på med fotball på grusbanen vil 2016 trekke innendørs i gymsalen, hvis vi har ledig tid.

Påmelding fotball for femåringer født 2016

Hvis barnet ditt ønsker å være med videre kan dere melde barnet inn i klubben gjennom Min idrett. Se beskrivelse på Om oss

lagt til handlevogn