Kurstilbud

Klubbens mål er at alle trenere skal ha nødvendig kompetanse til å gi spillerne god oppfølging og utvikling. De viktigste kursene er:

Aktivitetslederkurs gir en god introduksjon i hvordan trening for de yngste barna kan organiseres på en god måte, uavhengig av idrett. Kurset går over 14 skoletimer, gjerne fredag ettermiddag og lørdag formiddag, og arrangeres av Oslo idrettskrets.

Barnefotballkvelden er en god, firetimers introduksjon for nye klubbtrenere, og gjerne også nye lagledere. Kvelden arrangeres i regi av klubben, i samarbeid med Oslo fotballkrets.

ABC Laglederkurs er en grunnleggende, firetimers innføring i hvordan lede et lag, som klubben kan holde selv over lesten til Oslo fotballkrets'presentasjon.

Innebandy trenerkurs er en introduksjon til våre trenere for å styrke kompetansen i oppbygging av en innebandydivisjon. Arrangeres av OSlo og Akershus bandyregion, etter nærmere avtale.

Fotballtrener UEFA C-lisens er et utdanningsprogram for trenere med fire delkurs, i regi av Oslo fotballkrets:
Delkurs I: Barnefotballkurset (16 timer)
Delkurs II: Barnefotball - Flest mulig med kvalitet (20 timer)
Delkurs III: Mot Ungdom - Lengst mulig (16 timer)
Delkurs IV: Ungdomsfotball - Lengst mulig - Best mulig (20 timer)

Klubben har også mulighet til å sende trenere og andre tillitsvalgte på keepertrenerkurs, dommerkurs for ungdom, førstehjelpskurs og fotballlederkurs. 

Se også oversikt over kurs i regi av Oslo fotballkrets

Usikker på hvilke(t) kurs du skal velge?
Et viktig poeng er å gå på kurs sammen med andre trenere og tillitsvalgte i klubben, for også å bli bedre kjent med hvordan vi driver aktivitetene i klubben.

Ta gjerne kontakt med kurs- og kompetanseansvarlig i hovedstyret via skjemaet under hvis du ønsker kurs, eller har spørsmål:

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
lagt til handlevogn