En traktorklipper fra STIHL tilbyr et bredt spekter av fordeler, ikke minst når det gjelder ergonomi. Traktoren har god beinplass og et fjærende sete som kan tilpasses til nesten enhver kroppsstørrelse. Vri om nøkkelen og motoren starter. Fra sitteposisjon har du kontroll over omkoblingsmekanismen, fremover og bakover driften på rattet, klippehøydejusteringen, knivklutchen og sabelhåndtaket for enkel tømming av oppsamleren. Det har aldri vært enklere å kjøre og manøvrere.

HVILKEN GRESSKLIPPER PASSER BEST FOR DEG?

1. HVOR STOR PLEN SKAL DU KLIPPE?
T5- og T6-serien har både klippebredden og -kapasiteten du trenger på store plener. Den praktiske rideren i R4-serien er ideell for arealer opptil ca 4000 m2, mens sideutkasttraktorene i T4-serien anbefales for arealer opptil ca 8000 m2.

2. HVORDAN ER TERRENGET?
Hvis plenen har trange passasjer eller mange busker og trær, anbefaler vi de slanke R4-riderne. Et annet svært styrevennlig alternativ er den nye T4-plentraktoren uten oppsamler. Traktorene i T5- og T6-serien passer perfekt for store gressplener der hastighet, maksimal klippeeffekt og høy kjørekomfort er viktig.


3. HVILKET UTSTYR ER VIKTIG FOR DEG?
Alle klipperne har èn fremdriftspedal, omkobling mellom kjøring forover/bakover, hydrostatisk gir og elektromagnestisk innkobling av klippeaggregatet. Hvis du vil ha en ekstra sterk klipper, er modellene med kraftige 2-sylindrede motorer gode valg. Vurdere også tilbehøresalternativer som f.eks. deksel eller den praktiske tipphengeren.