Kampanje på STIHL høytrykksvaskere:

STIHL kaldtvannsvaskere - perfekt resultat for høytrykk

Mye vann og høyt trykk – denne kombinasjonen kan selv ikke inngrodd skitt motstå. Høytrykksvaskerne fra STIHL er fremstilt i høyverdige materialer, og sørger for at det blir perfekt rent både på det private, næringsmessige og det kommunale området. I sortimentet finnes alt fra kaldtvannsvaskere som gjør skinnende rent i og rundt hjemmet til høyeffektive, store vaskere som viser sin styrke i f.eks landbruket eller i industrien. Det brede tilbehørsprogrammet løser de vanskeligste oppgavene. 

RE88
Kompakt 100 bar høytrykksvasker
Lett og hendig høytrykksvasker på 100 bar, perfekt for rengjøring rundt huset og til bilvask. Standardutstyrt med rotor- og flatstrålemunnstykke samt 6 m tekstilarmert høytrykkslange. Leveres også med et praktisk feste for tilbehør og et sprøytesett for rengjøringsmiddel.

RE98
Kompakt 110 bar høytrykksvasker
Lett og håndterlig kaldtvann høytrykksvasker. En lett og håndterlig kaldtvannsvasker som uten problem tar seg av rengjøringsoppgavene rundt huset. Utrustet med en praktisk kobling for enkelt bytte av munnstykke, hjul for enkel transport og flytting. Leveres med rotor- og flatmunnstykke samt sprøytesett for rengjøringsmidler. 

RE109
Kompakt 110 bar høytrykksvasker
Høytrykksvasker for bekvemt arbeid. Kompakt og enkel å få med seg. Standard utstyrt med teleskophåndtak i aluminium og frontdeksel med integrert dyseoppbevaring. Med dreibar hurtigkobling på høytrykksutgangen. Lang tekstilarmert høytrykkslange på 7 m. Både rotor- og flatstrålemunnstykke inngår.

RE130 PLUS
Kompakt 135 bar høytrykksvasker med slangetrommel
Kraftig høytrykksvasker med ekstra komfort. Teleskophåndtak i aluminium, induksjonsmotor, doseringssystem for rengjøringsmiddel, rotasjonsmunnstykke, justerbar flatstråledyse med trykkjustering, vribar hurtigkobling på pistolen og på apparatet, robust og slitesterk 9 m stålarmert høytrykkslange, praktisk slangetrommel, forsterket transporthåndtak i aluminium, sidelagringsrom med integrert dyse og strømledning.

RE163 PLUS
Robust høytrykksvasker kaldtvann med integrert slangetrommel
Med opptil 650 liter vanngjennomstrømming pr. time og 150 bar arbeidstrykk går selv hardnakket smuss i oppløsning. Den robuste middels store toppvaskeren med et PLUS for komfort er utstyrt med slangetrommel med 12 m stålarmert høytrykkslange, tekstilarmert flatslange med kassett, pumpehode av messing, slitesterke keramikkbelagte stempel, trykk-/mengderegulering, manometer samt rengjøringmiddelbeholder og dosering.

RE281 PLUS
Kaldtvannsvasker i toppklassen
Effektiv og topp moderne kaldtvannsvasker med integrert slangetrommel for de tøffe oppgavene innen landbruk og yrkesbruk. Topp utstyrt med bl.a. 15 m lang stålkordarmert slange, motor med lavt turtall, slitesterk pumpe og keramikkbelagte stempler for ekstra lang levetid. Praktiske holdere for slange og tilbehør. Strømforsyning: 230 V og 400 V og 16 A.

RE362 PLUS
Innovativ 180 bars høytrykksvasker med integrert slangetrommel
Svært kraftfull høytrykksvasker med 180 bar, integrert slangetrommel og 15 m stålkordarmert slange. Robust design og motor med lavt turtall for lang levetid. To rengjøringsbeholdere for fleksibel rengjøring. Innovatiov festeanordning for strømledning. Sammenleggbart skyvehåndtak for enkel transport og komfortabel profesjonell sprøytemekanisme med integrert trykk-/mengderegulering. Ekstra stålrør med rotordyse.