Kampanje på STIHL høytrykksvaskere:

STIHL kaldtvannsvaskere - perfekt resultat for høytrykk

Mye vann og høyt trykk – denne kombinasjonen kan selv ikke inngrodd skitt motstå. Høytrykksvaskerne fra STIHL er fremstilt i høyverdige materialer, og sørger for at det blir perfekt rent både på det private, næringsmessige og det kommunale området. I sortimentet finnes alt fra kaldtvannsvaskere som gjør skinnende rent i og rundt hjemmet til høyeffektive, store vaskere som viser sin styrke i f.eks landbruket eller i industrien. Det brede tilbehørsprogrammet løser de vanskeligste oppgavene. 

RE88
Kompakt 100 bar høytrykksvasker
Lett og hendig høytrykksvasker på 100 bar, perfekt for rengjøring rundt huset og til bilvask. Standardutstyrt med rotor- og flatstrålemunnstykke samt 6 m høytrykkslange i tekstilvev. Dessuten en praktisk tilbehørsoppbevaring på maskinen og et sett for rengjøringsmiddel.

RE109
Kompakt 110 bar høytrykksvasker
Høytrykksvasker for bekvemt arbeide. Kompakt og enkel å få med seg, med integrert vogn. Standardutrusted med teleskophåndtak i aluminium og frontdeksel med integrert dyseoppbevaring. Dessuten vridbar elkabel og hurtigkobling for tilsluttning av høytrykkslangen på maskinen. Lang høytrykkslange på 7 m i textil. Både rotor- og flatstrålemunnstykke inngår.

RE129 PLUS
Kompakt 135 bar høytrykksvasker med slangetrommel
Høytrykksvasker med utmerket rengjøringseffekt og maksimal komfort. Etterfølgeren til vår storselgende testvinner RE 128 PLUS.  Topputrusted slangetrommel med slangestyring, 9 m stålkordarmert høytrykkslange, tilbehørsholder for ytterligere tilbehør som roterende vaskebørste og tekstilflatslange på kassett. Levereres med rotor- och flatstrålemunnstykke.

RE163 PLUS
Robust høytrykksvasker kaldtvann med integrert slangetrommel
Med opptil 650 liter vanngjennomstrømming pr. time og 150 bar arbeidstrykk går selv hardnakket smuss i oppløsning. Utstyrt med integrert høytrykksslangetrommel og flatslangekassett!

RE281 PLUS
Kaldtvannsvasker i toppklassen
Effektiv og topp moderne kaldtvannsvasker med integrert slangetrommel for de tøffe oppgavene innen landbruk og yrkesbruk. Topp utstyrt med bl.a. 15 m lang stålkordarmert slange, motor med lavt turtall, slitesterk pumpe og keramikkbelagte stempler for ekstra lang levetid. Praktiske holdere for slange og tilbehør. Strømforsyning: 230 V og 400 V og 16 A.