Vinnerne av Ymber- og Accountor-dressurcup er kåret

Ryttersportsklubben NOR arrangerte finaler i dressurcupene 20. - 21. august 2016. 34 ekvipasjer stilte til start.

Sofie Dyrnes Vangen og hesten Le Peti´Couture fra Ryttersportsklubben NOR vant Ymber-dressurcup med 0,12 prosentpoeng foran Ågot Helene Johansen og Mac II fra Alta rideklubb. Ida-Kristine Liland Ouren og SK Angelic Alexandra fra Midt-Troms hestesportsklubb ble nummer tre i cupen.

Thea Beate Pedersen og Willows Dior vant Accountor-dressurcup, foran Tone Wiik og Flying Caprinio og Athina Storås og Orlando XII. Alle tre ekvipasjene representerer Tromsø ryttersportsklubb.

Vi takker våre flotte sponsorer til cupene; Ymber og Accountor, og gratulerer til vinnerne! Vi er kjempestolte av Sofie som dro seieren hjem etter en flott prosent i LC-hest på søndagen.