Alida og Pierot på pallen i Skånland

24-25.juni arrangerte Skånland Stall og Rideklubb distriktsstevne i sprang. Alida Berg Storsteinnes og Pierot fra Ryttersportsklubben NOR hadde tatt turen for å delta på " Ford Ranger & Polaris Ranger Midtsommerstevne".

Under lørdagen ridde de 1m, og 1,10m. Alida sier selv at hun var veldig nervøs og at hun "ikke fikk til å ri", noe som resulterte i at de fikk 2 riv i begge klassene.

Under søndagen gikk det mye bedre da de ridde 1,05m. Der fikk de 1 riv, og endte opp med 2.plass i klassen. De ridde også 1,15m, der runden begynte veldig bra, men i slutten av banen kom de litt feil inn i en kombinasjon, noe som desverre endte med 2 riv.

Alida er greit fornøyd med helga, og sier selv; "øvelse gjør mester".

Klubben gratulerer ekvipasjen med fin ridning, og en god plassering under helgas stevne!