Celina ble kretsmester i sprang!

Celina Vekve fra Ryttersportsklubben NOR ble kretsmester i sprang med ponnien Afrodite Rygaard i helga.

Ryttersportsklubben NOR hadde fire ekvipasjer til start under KM i sprang i Tromsø i helga; Celina Vekve med ponniene Afrodite Rygaard og Suliskongen, Elisabeth Kjellevoll Nyvoll og Victoria og Sofie Dyrnes Vangen og Le Peti Couture.

Celina Vekve og Afrodite Rygaard ble kretsmestere i sprang for ponni kategori 2 og 3. Ekvipasjen red feilfritt og hadde best tid av de feilfrie ekvipasjene. Det er andre gangen at en ekvipasje fra RSKN blir kretsmestere i sprang siden stiftelsen i 2001. I tillegg vant ekvipasjen LB ponni under lørdagens konkurranse og fikk en andreplass i LB ponni på fredagen. Celina og Suliskongen fikk andreplass i LA ponni på lørdagen.

Sofie Dyrnes Vangen og Le Peti' Couture vant to 1 meter-klasser og fikk en andreplass i 80 cm under helgas konkurranse. Ekvipasjen hadde kun hoppet 95 cm på trening, så det er imponerende å gå ut i en konkurranse med hinder på 1-meters høyde - og i tillegg vinne begge klassene. Ekvipasjen var uheldige i 90 cm og fikk et fall, og dermed ingen plassering i klassen.

Elisabeth Kjellevoll Nyvoll og Victoria hadde ikke helt marginene på sin side og fikk dermed ingen plasseringer.

Celina Vekve og Elisabeth Kjellevoll Nyvoll startet kretsmesterskap for klubblag, men ble eliminert da Elisabeth og Victoria stoppet seg ut i klassen, og laget fikk dermed ikke plassering.

Vi gratulerer vinnerne og er meget stolte over å ha nok en kretsmester i sprangridning!