Seier til Ida og Bella Nera

Ida Severinsen og hesten Bella Nera fra Ryttersportsklubben NOR gikk helt til topps under Ishavsdressuren i Tromsø i helga.

Ida og Bella Nera vant søndagens LA:3-klasse under Ishavsdressuren 2016. Ekvipasjen fikk en totalsum på 64,444 prosent, hele 3 prosent høyere enn andreplassen.

Under lørdagens konkurranse fikk ekvipasjen en andreplass i klassen LA:3 med 61,852 prosent.

Det var fire ekvipasjer som stilte til start fra Ryttersportsklubben NOR under Ishavsdressuren 2016:
Renate Sivertsen og hesten IQ stilte til start og fikk ingen plasseringer, men endte som nummer seks i to LA-klasser.
Christine Borch og Lyngsknekten debuterte til 56 prosent i LC i begge LC-klassene.
Elisabeth Kjellevold Nyvoll og ponnien Victoria fikk ingen plasseringer, men fikk blant annet 61 prosent i LC fredagen og 57 prosent i begge LB-klassene.
Anneli Hermansen og Fakhoor IBN Farid fikk 58 prosent i LB under lørdagens konkurranse, men ingen plassering.

Klubben gratulerer så mye med flott innsats til alle sammen!

Ishavsdressuren ble arrangert av Tromsø ryttersportsklubb på Tromsø rideskole.