Debuterte med seier!

Cecilie Garden Hammari og Nashville fra Ryttersportsklubben NOR vant LA:2 under deres aller først distriksstevne sammen.

Cecilie og Nashville startet sitt aller første distriktstevne sammen på Nord-norsk hestesenter 14. - 15. mai. Ekvipasjen red rett til topps i LA:3 med 64,444 % og tok dermed sin første seier på D-stevne.

Ekvipasjen debuterte også i klassene MC:1 og MB:1. De red til 63,226 i MC:1 (0,6 % bak vinneren) og 59,412 i MB:1 (eneste i klassen).

Les avisreportasjen i Framtid i Nord her:

Elisabeth Kjellevold og ponnien Victoria deltok også under Midt-Troms hestesportsklubbs D-stevne og red til gode prosenter i LC:2.  Dette var ekvipasjens første bortestevne og aller første D-stevne. Torsdagen ble ekvipasjen første uplasserte ekvipasje i begge LC-klassen. Ekvipasjen satte også personlig rekord med 62,8 %.

Vi gratulerer Cecilie og Elisabeth så mye med gode resultater og ønsker dem lykke til videre i sesongen!