Fine runder for Celina i Arendal

Celina Vekve fra Ryttersportsklubben NOR stilte til start under D-stevne i sprang arrangert av Arendal og Grimstad rideklubb 13. - 14. mai 2017.

Celina Vekve og hestene Afrodite Rygaard og Quincy II startet sprangstevnet i Ardendal. På lørdagen startet de litt sent å kjøre, dermed rakk de ikke frem i tide til klassene Celina skulle ri, men hun etteranmeldte seg i 110cm med en ganske nervøs hest, Quincy. Men til tross for det red ekvipasjen en feilfri runde og endte opp på en 8. plass av 24 startende.

Søndagen rakk Celina heldigvis frem i tide til å starte. Hun hadde en fin runde på Afrodite i 80 cm, men siden hun krysset sitt eget spor fikk de 4 feil. Med Quincy ble det utfordrende da hun ble for sterk og de endte opp med 1 riv i 1,05 cm.

Alt i alt hadde de mange fine runder og Celina er fornøyd med helgen.