Flott plasseringer til RSKN-ryttere

7. mai arrangerte Ryttersportsklubben NOR utvidet klubbstevne i dressur.

I utgangspunktet var dette ment som et lite stevne med tilbud til medlemmene og inviterte klubber om å prøve seg på de nye programmene som kom 1. mai. Det viste seg å være populært, for 21 ekvipasjer, fordelt på 31 starter meldte seg på. Det kom tilreisende fra både Kåfjord og Alta. Meget imponerende, siden våren glimret med sitt fravær og gav oss etterdønninger av kong vinter som oppladning.

I ryttertest klassen debuterte Lene Andresen sammen med sin 4-årige barokkpinto Cinderella van Doerak.

I LC :1 startet hele 14 ekvipasjer, Alida Storsteinnes/Pirot (RSKN) vant klassen med 68,696%, 2.plassen gikk til Elisabeth Kjellevold Nyvoll/Markaprinsen, også de fra Ryttersportsklubben NOR, med 67,391%, på 3.plass kom Åse Iren Suhr/Sans Peur (ALTA) med 66,087% og 4.plassen gikk til Christine Borch/Lyngsknekten (RSKN) med 63,913 %.

I LB:1 var det 12 startende og 3 premierte. Også her stakk Alida Storsteinnes av med seieren sammen med hesten sin, Pirot. 67,037 % belønnet dommer, Caroline Hammari de med. På 2.plass Åse I. Suhr/Sans Peur med 65,556% og 3.plassen gikk til Eline A. Nordgaard Mikalsen/Sørgards Sotar med 64,444% (NORD).

I LA:0 startet 4 ekvipasjer, hvorav Cecilie Garden Hammari/Castelle vant klassen med 60,00% (RSKN).  De resterende startende red meget jevnt og under et prosentpoeng skillte plasseringene fra 2.-4.plass.

Tross vinterlig føre og 20 cm våt nysnø på oppvarmingsbane og veier ble det et meget vellykket arrangement, det ble legt inn oppvarminsgpauser i ridehuset underveis. Været så ikke ut til å legge noen demper på hverken startende, funksjonærer eller publikum og mange kunne dra hjem med gode prestasjoner og tilbakemeldinger! Flere unge ryttere under 12 år deltok også, det lover godt for rekrutteringen! Takk til alle oppmøtte for en strålende stevne dag, håper vi sees når utendørssesongen er i gang. Vi gleder oss!

Bilde: Blide vinnere: (f.v.) Elisabeth Nyvoll Kjellevoll/Markaprinsen (RSKN), Alida Storsteinnes (RSKN), Åse Iren Suhr (ALTA) og Christine Borch (RSKN).

09.05.2017 09:04