7 plasseringer til RSKN-ryttere under Hesteleiken 2015

Ryttersportsklubben NOR stilte til start med åtte ekvipasjer under Hesteleiken i Nordreisa 19. - 21. juni 2015. Ekvipasjene vant totalt 7 sløyfer under stevnet.

Lørdagen stilte Ryttersportsklubben med 8 deltakere i dressur. Ekvipasjene fikk totalt 3 førsteplasser og to andreplasser i klassene.

Sofie Vangen og Odin Tyler red til topps i LC:1 med 58,696 %.

Karoline Berg Norum og Safir Fokke vant LB:0 med 58,261 %.

Cecilie Vangen og Seier fikk 2. plass i LB:0 med 57,391 %.

Cecilie Vangen og Odin Tyler vant LA:3 med 58,219 %.

Cecilie Garden Hammari og Nashville fikk 2. plass i LA:3 med 57,037 %.

Søndag var det duket for sprang og klubben stilte med 3 deltakere i 70 og 70 cm, bedømmingen var feil og stil. Etter en solid innsats fikk ekvipasjene to andreplasser.

Sofie Vangen og Seier fikk 2. plass i 70 cm med feilfri runde og 75 stilpoeng.

Celina Vekve og Suliskongen første uplasserte i 70 cm hvor ekvipasjen var feilfri og fikk 66 stilpoeng.  I 80 cm fikk Celina og Suliskongen 2. plass med 0 feil og 65,5 stilpoeng.

Det skal også nevnes at Elisabeth Kjellevoll og Victoria ble første uplasserte i LC:1. Sofie Dyrnes Vangen og Seier stilte også til start, men ble heller ikke plassert.

Vi er så stolte over alle de fine ekvipasjene våre og gratulerer så mye med innsatsen!

Link til resultatene i dressur:

Link til resultatene i sprang:

Bildet: Søstrene Vangen gjorde en sterk innsats under stevnet! Her på ponniene Seier og Odin Tyler.

30.06.2015 09:03