UM 2017 Innendørs

UM 2017 Innendørs

Friidrettens Venner hadde satt opp bestemannspremier, i form av stipend på kr. 3000, til beste jente og gutt i årsklassene 15-19 år. Ungdomsmesterskapet ble arrangert i Bærum Idrettspark første helgen i mars.

Bestemannsprisene gikk til Pål Haugen Lillefosse som løp inn til norsk bestenotering på 60m i G16 og til Ingvild Meinseth som løp super bra på samme distanse i J18/19.

Ingvild oppsummere UM slik: «Jeg hadde bare vært med på ett innendørsstevne i vinter før UM pga. en liten skade i foten, og var derfor veldig spent før start. Det var en utrolig deilig følelse å ta gullet og i tillegg perse på tiden 7,47.
Helgen toppet seg med stafettgull på oss Sørild-jentene, og bestemannspremien som jeg satt veldig stor pris på. Det gir inspirasjon til å gå inn i en hard treningsperiode og forberede meg til utendørssesongen - hvor hovedmålet mitt i sommer er å delta i U20 EM i Italia, og selvfølgelig ha det gøy. Alt i alt var jeg veldig fornøyd med innendørs UM prestasjonsmessig, og hadde det utrolig gøy.»

Pål oppsummere UM slik: «UM inne 2017 i Bærum var et veldig bra mesterskap for min del - både på og utenfor banen. Syntes dette var et veldig bra arrangement av Tyrving, det var god stemning i hallen og et bra publikum. Det er også kjekt å møte friidrettsvenner fra hele landet. Når det gjelder mine egne presentasjoner var det nok 60 meteren som jeg ble mest fornøgd og overrasket over. Målet var å se 6-tallet, og jeg ble svært glad over å komme så lavt ned som 6.92. I stavkonkuransen ble det 5.05, noe som jeg er greit fornøgd med. Hadde som mål å hoppe 5.21 som ville vært innendørs norsk juniorrekord. Alt i alt ble det 2 gull og 2 mesterskapsrekorder, i tillegg sølv på hekk og på stafett, noe som oppsummerer et flott UM.»  

Da er det bare å krysse fingrene for at Meinseth holder seg skadefri og har det gøy … for da går det nok fort til sommeren når hun besøker Italia. Og vi krysser fingrene for at Lillefosse får en ny god sesong og nye sjanser til å slette juniorrekorden innendørs på 5.21 i stav. Dette er også øvelsen han satser på til EYOF i sommer. Friidrettens Venner gratulerer prisvinnerne.

Vi gratulerer også Tyrving IL, som fortsatte sin gode tradisjon og arrangerte nok et fint stevne i Bærum Idrettspark.

På bildet: Prisvinnerne Ingvild Meinseth (Sørild) og Pål Haugen Lillefosse (Gneist).

21.03.2017 22:25