Jr. NM 2017 prisvinnere

Jr. NM 2017 prisvinnere

Sølvpokal til beste gutt og jente under jr. NM i Harstad - men plutselig ble det sølv til de fire beste i juniorene under helgen i Harstad.

Dette junior-NM bekreftet det sterke inntrykket vi har om at det jobbes godt i underskogen ute i klubbene. Mesterskapet ble gjennomført med en rekke gode resultater, men det var en misforståelse som resulterte i at det på søndag ble delt ut fire Friidrettens Venners sølvpokaler - til de fire beste utøverne, en fra hver av de fire jr.-klassene.
Friidrettens Venner presiserer at dette ikke er til forkleinelse for for vinnerne og deres prestasjoner, da de var av høy klasse. Så det var fire verdige vinnere som «dele pokalene» på seierspallen. Vi gratulerer og to nye pokaler er bestilt. Vi gleder oss til å overrekke også disse pokalene ved en passende anledning.

På pallen strålte de fire om kapp med solen som blinket jevnt og trutt ned over Stangnes Idrettspark:

  • Lene Retzius, BUL
  • Ingvill Meinseth, Sørild
  • Joachim Quarcoo, Orion
  • Marcus Thomsen, Tjalve

Vi lover å fortsette tradisjonen med utdeling av sølvpokalpremiene under jr. NM neste år men da blir det igjen en sølvpokalen til beste gutt og en sølvpokalen til beste jente - uansett om vinnerne kommer fra juniorklassen 15 til og med 19 år eller 20 til og med 22 år.

På bildet: Marcus Thomsen, Tjalve, Ingvill Meinseth, Sørild, Joachim Quarcoo, Orion og Lene Retzius, BUL.

28.08.2017 16:18