För att se New Hollands utbud av redskap klicka på bilden

Klicka på bilden för att läsa mer

BalaAgri

Bala Agri AB är ett tillverkande företag beläget i Nossebro i Västergötland. Sedan starten 1983 har företaget tillverkat kvalitetsprodukter till jord- och skogsbruk.

Klicka på bilden för att läsa mer

XYZ redskap

XYZ är ett marknadsinriktat företag med fokus på den skandinaviska marknaden. Sedan slutet av 1980-talet har vi sålt maskinutrustningar till våra kunder. Och det är med vår samlade erfarenhet vi konstruerar och utvecklar våra produkter med fokus på hög kvalitet, funktionalitet och god totalekonomi.

Klicka på bilden för att läsa mer

Bala Agri vagnar

Bala Agris högkvalitativa produkter inom vagnar

Nordtec AT-231

AT-231 är konstruerad för 45-90 hk traktorer. Det är populärt grundläggande snöblåsare med lågt pris, vad som har tillverkats över 15000 st. Snöblåsarstrukturen är stark och vingvinkeln är optimal. På AT-231 har modellen den bästa kapaciteten på marknaden för tung snö (våtsnö) när man jämför med sin storleksklass. Hydrauliska snöluckor finns som extra tillbehör.

Nordtec 

Denna robusta V-snöblåsare med en enda kontinuerlig matning är avsedd för att rensa upp snö även i trånga utrymmen, där riktningen för den blåsta snön måste kontrolleras. De reversibla slitplattorna är tillverkade av Hardox 500 slitstål, med extra slitage för de snabbast bärande frontdelarna på plattorna. Den bakre plattan fästs med bultar. Blåsarens verksamhet säkerställs genom att belägga impellerna med polyeten. Detta beläggningsmaterial dämpar fläkten och det är lättare att starta och sluta städa upp snö när stänkarna och snön inte fastnar på pumparna.

 

Globus Snöslungor