Klicka på bilden för att läsa mer

NEW HOLLAND T8 OCH T8 SMARTTRAX™ FÖR PÅLITLIG PRODUKTIVITET

New Holland T8-traktorerna som drivs av FPT Industrial Cursor 9-motorer med ECOBlue™ HI-eSCR-teknik för överensstämmelse med Tier 4B och total körningsekonomi, matchar en beprövad driftsäkerhet och mångsidighet och har klassledande prestanda. Alla modeller har en effektstyrning av motorn, EPM, för en högre uteffekt i krävande, hydrauliska-, kraftuttags- och transporttillämpningar. Som du kanske förväntar dig av New Holland, är detta endast en del av T8-traktorns bakgrund. De här traktorerna kan byggas för att uppfylla olika krav för DIN verksamhet.

Klicka på bilden för att läsa mer

T7.300 LWB MED PLM INTELLIGENCE™

Den nya T7.300 Long Wheelbase med PLM Intelligence™ är den mest kraftfulla och kompakta traktorn i sin effektklass med 300 hk för kraftuttag och transportarbeten, samtidigt som hjulbasen och måtten i den aktuella T7-serien bibehålls, vilket ger optimala prestandaförhållanden.

Klicka på bilden för att läsa mer

T7 195 S,215 S,230,245,260,270 Långhjulbas

Snygga linjer. Snygga kurvor. Säg välkommen till den T7-serien med lång hjulbas och sex modeller. Mycket intressant styling med belysning av typ ‘kattögon’, gälliknande sidoutsläpp med aggressiv look och ett tak med måsvingeprofil, med hyttbelysning med ett stort antal, 16, LED-lampor, inklusive karakteristisk belysning som på bilar, för lantbruk dygnet runt. ECOBlue™ HI-eSCR 2 Nef-motorerna uppfyller helt de ännu striktare avgasnormerna Steg V och har 195-270 hk samtidigt med enastående bränsleekonomi, så som du förväntar dig från T7-serien. Det semiaktiva sätet med ventilation gör långa arbetsdagar ännu mer komfortabla. T7. Lantbruk i modern tid.

Klicka på bilden för att läsa mer

T6 ELECTRO COMMAND/ DYNAMIC COMMAND/ AUTO COMMAND 125-180 hk

T6-serien har utvecklats för dagens moderna jordbruk med blandad inriktning och intensiv djurhållning och är fullpackad med funktioner för att uppfylla kraven hos de mest krävande användarna.

Klicka på bilden för att läsa mer

T5 ELECTRO COMMAND

LÄTTARE MULTITASKING

Den nya T5 Electro Command-serien passar lika bra för alla typer av jobb på eller utanför gården. Den ögonfallande New Holland-stilen inkluderar samma detaljer i designen som du förväntar dig hos en T6- eller T7-traktor. Med distinkta cateye-lampor, New Hollands karakteristiska LEDbelysning och de aggressiva gälliknande ventilationsutsläppen på huven kommer T5 Electro Command-serien att få många huvuden att vrida på sig. Traktorn är kompakt runt om och det höga effekt/vikt-förhållandet betyder att T5 Electro Command-serien är helt rätt för lantbruket.

Klicka på bilden för att läsa mer

NYA T5. ALLT DU BEHÖVER OCH MER

T5-serien har konstruerats för att bli den bästa allroundmaskinen för dagens moderna lantbruk med blandad driftsinriktning. Vi lyssnade på och drog nytta av T5000- seriens arv och uppdaterade den för det moderna lantbruket. T5-traktorn ger de bästa egenskaperna i ett kompakt paket, oavsett om det handlar om arbete med frontlastare, arbete med front- eller trepunktsmonterade redskap eller körning på väg. Flera anpassningsbara tillval från transmissioner till motorer, vid kombination med konstant motorvarv och bästa bränsleförbrukningen, gör T5-traktorn till ett vinnande paket.

Klicka på bilden för att läsa mer

NEW HOLLAND T4S-TRAKTORER. HELT ENKELT MODERNA.

New Holland T4S-traktorerna med 55 hk till 75 hk ger den perfekta balansen mellan modern effektivitet och krav på en enkel traktor som gör precis det du vill. Instegsmodellen med ROPS, plattform och 2WD uppfyller kraven för en vanlig, pålitlig och billig arbetshäst. Fyhjulsdrivna modeller ger ytterligare dragkraft för ännu större mångsidighet. Behöver du en hytt? T4S-traktorerna erbjuds med en ny generation av hytter med fyra stolpar, som levererar den bästa runtomsikten och förarmiljön i denna traktorklass. T4S som är tillgänglig med mekaniska 8x8- eller 12x12-transmissioner med en 20x20

klicka på bilden för att läsa mer

TD3F

TD3.50 har en robust konstruktion som är baserad på New Hollands tradition att tillverka traktorer som klarar av allt slags arbete. En effektiv mekanisk transmission i kombination med en 48 hk motor. Kraften överförs till marken tack vare en framaxel med fyrhjulsdrift och hastighet på 2,8 – 30 km/h innebär att du kan välja exakt den hastighet som dina behov kräver.

Klicka på bilden för att läsa mer

BOOMER 20-50

EN TRAKTORSERIE. FLERA ARBETSOMRÅDEN

New Holland är traktorspecialister med modeller som utvecklats för jordbruk och kommunal användning och allt däremellan. Från golfbanor och parkeringar till vinodlingar och fruktodling har New Holland en traktor som uppfyller slutanvändarens mest krävande krav.

Klicka på bilden för att läsa mer

TRAKTORER T7 HEAVY DUTY MED PLM INTELLIGENCE™

Den nya traktorserien T7 Heavy Duty med PLM Intelligence™ bygger vidare på den legendariska T7-traktorfamiljen, utökar och förstärker alla de kritiska områden som är avgörande för att modernt lantbruk ska lyckas och levererar den universella topprestanda och komfort som krävs av dagens största maskinstationer och växtodlingsgårdar.

Klicka på bilden för att läsa mer

T7 165 S,175,190,210,225 Kort hjulbas

Intressant utseende. Snygg design. Välkomna modellerna i T7-serien med standard hjulbas. Mycket intressant styling med belysning av typ ‘kattögon’, gälliknande sidoutsläpp med aggressiv look och ett tak med måsvingeprofil, med hyttbelysning med ett stort antal, 16, LED-lampor. Inklusive karakteristisk belysning som på bilar, för lantbruk dygnet runt. ECOBlue™ HI-eSCR Nef-motorerna uppfyller tillfullo de nu ännu striktare avgasnormerna Tier 4B och har 165-225 hk samtidigt med enastående bränsleekonomi, så som du förväntar dig från T7-serien. Det semi-aktiva sätet med ventilation gör långa arbetsdagar ännu mer komfortabla. T7. Lantbruk i modern tid.

Klicka på bilden för att läsa mer

T5 110-140 Auto command

Den beprövade traktorserien T5 har konstruerats för att garantera att den ska klara av en mängd olika arbetsuppgifter i lantbruket – från arbete i fält, frontlastararbete och inomgårdsarbete till transporter i hög hastighet.Denna allround-serie har utökats ytterligare för att omfatta New Hollands välrenommerade steglösa Auto Command™-transmission.

Klicka på bilden för att läsa mer

TD5

Traditionella lantbruksegenskaper: robust konstruktion, slagtålig effektivitet och enkel utformning för alla ändamål är vad TD5-serien erbjuder. Detta är dock traditionellt lantbruk på 2000-talet med en komfortabel hytt efter en lång dag med tidiga morgnar i lagården. En anpassad serie med högeffektiva mekaniska motorer på modell TD5.65 och TD5.75 kompletteras med överensstämmelse med Tier 4A, Common Rail 3,4 liters F5C motorer på modell TD5.85 - TD5.115, vilket ger 10 % minskad bränsleförbrukning. Denna imponerande serie har New Hollands distinkta styling och finns även i utförande med ROPS-skydd och tillvalet skyddstak med FOPS-skydd.

Klicka på bilden för att läsa mer

T4 - TIER 4B

DEN MEST BEHAGLIGA PLATSEN

De uppgraderade tre modellerna i T4-serien har utvecklats för att ta lantbrukskomforten till en helt ny nivå. Med 55 till 75 hk i reserv, kommer även de mest krävande användarna att kunna luta sig tillbaka och koppla av i denna New Holland-traktor. Den uppfyller till fullo de allt strängare avgaskraven Tier 4B, sparar bränsle och förbättrar prestandan med de effektiva Common Rail-motorerna. Från en utmärkande stil till snabb respons, T4 är en viktig medlem i vår lantbruksfamilj.

Klicka på bilden för att läsa mer

NYA T4 F/N/V. RENARE, TYSTARE OCH ÄNNU MER KRAFTFULLA

New Holland, den erkände ledaren inom utveckling av specialtraktorer, har stärkt sin nya serie T4 F/N/V med fyra modeller för att erbjuda både mer effekt och prestanda, en mer avancerad hyttfiltrering, med starkare hydraulik samt en ny frontlyft och mer kraftuttagsalternativ. De nya T4 F/N/V-modellerna är baserade på den ledande serien TN-specialtraktorer vad gäller precisionsbyggen med samma typ av modulkoncept. Detta gör att varje modell kan skräddarsys till dina krävande specialbehov både till ett överkomligt pris och med dokumenterad driftsäkerhet.

Klicka på bilden för att läsa mer

T3F

New Holland har en lång tradition av kompetens och befäst ledarskap inom produktionen av specialiserade fruktodlingstraktorer. Den nya serien T3F-traktorer har utvecklats och byggts för att uppfylla kraven hos professionella fruktodlare som söker en kompakt maskin som erbjuder prestanda inom ett effektområde från 50 till 72 hk.

Klicka på bilden för att läsa mer

BOOMER 25 COMPACT

LITEN MEN KRAFTFULL

Den nya traktorn Boomer™ 25 Compact är det bästa valet för personer boende på landet, grönyteföretag och kommuner som behöver en hårt arbetande, mångsidig liten traktor för att utföra allt det arbete som en trädgårdstraktor inte klarar av. Den är redo att ta hand om dina gårds-, landskaps-, trädgårds- och fastighetsunderhållsarbeten. Den kompakta storleken gör den lätt att använda och manövrera runt hinder och i trånga utrymmen. Känd för att leverera enastående prestanda hjälper dessa pålitliga och lättanvända kompakttraktorer dig att utföra dina arbetsuppgifter effektivt och smidigt, samtidigt som den håller kostnaderna nere.