NEW HOLLAND T8 OCH T8 SMARTTRAX™ FÖR PÅLITLIG PRODUKTIVITET

New Holland T8-traktorerna som drivs av FPT Industrial Cursor 9-motorer med ECOBlue™ HI-eSCR-teknik för överensstämmelse med Tier 4B och total körningsekonomi, matchar en beprövad driftsäkerhet och mångsidighet och har klassledande prestanda. Alla modeller har en effektstyrning av motorn, EPM, för en högre uteffekt i krävande, hydrauliska-, kraftuttags- och transporttillämpningar. Som du kanske förväntar dig av New Holland, är detta endast en del av T8-traktorns bakgrund. De här traktorerna kan byggas för att uppfylla olika krav för DIN verksamhet.

T7 195 S,215 S,230,245,260,270 Långhjulbas

Snygga linjer. Snygga kurvor. Säg välkommen till den T7-serien med lång hjulbas och sex modeller. Mycket intressant styling med belysning av typ ‘kattögon’, gälliknande sidoutsläpp med aggressiv look och ett tak med måsvingeprofil, med hyttbelysning med ett stort antal, 16, LED-lampor, inklusive karakteristisk belysning som på bilar, för lantbruk dygnet runt. ECOBlue™ HI-eSCR 2 Nef-motorerna uppfyller helt de ännu striktare avgasnormerna Steg V och har 195-270 hk samtidigt med enastående bränsleekonomi, så som du förväntar dig från T7-serien. Det semiaktiva sätet med ventilation gör långa arbetsdagar ännu mer komfortabla. T7. Lantbruk i modern tid.

T6 ELECTRO COMMAND/ DYNAMIC COMMAND/ AUTO COMMAND 125-180 hk

T6-serien har utvecklats för dagens moderna jordbruk med blandad inriktning och intensiv djurhållning och är fullpackad med funktioner för att uppfylla kraven hos de mest krävande användarna.

Ändra text och bild genom att klicka på Redigera i elementets ram.

T7 HEAVY DUTY INBYGGD STYRKA

För att ta sig vidare inom modernt lantbruk krävs styrka. Ditt lantbruk måste vara starkt och framför allt måste traktorn vara stark. Därför har T7 Heavy Duty-serien konstruerats för att vara stark på många områden.
Mer kraft. Upp till 313 hk finns tillgängligt vilket ger T7 mer kraft att arbeta med de mest krävande redskapen.
Mer komfort. Med arbetsbelysning med upp till 20 LED-lampor kan du arbeta när som helst och mycket komfortabla säten betyder att förarna håller sig pigga hela dagen.
Bättre e

T7 165 S,175,190,210,225 Kort hjulbas

Intressant utseende. Snygg design. Välkomna modellerna i T7-serien med standard hjulbas. Mycket intressant styling med belysning av typ ‘kattögon’, gälliknande sidoutsläpp med aggressiv look och ett tak med måsvingeprofil, med hyttbelysning med ett stort antal, 16, LED-lampor. Inklusive karakteristisk belysning som på bilar, för lantbruk dygnet runt. ECOBlue™ HI-eSCR Nef-motorerna uppfyller tillfullo de nu ännu striktare avgasnormerna Tier 4B och har 165-225 hk samtidigt med enastående bränsleekonomi, så som du förväntar dig från T7-serien. Det semi-aktiva sätet med ventilation gör långa arbetsdagar ännu mer komfortabla. T7. Lantbruk i modern tid.

T5 110-140 Auto command

Den beprövade traktorserien T5 har konstruerats för att garantera att den ska klara av en mängd olika arbetsuppgifter i lantbruket – från arbete i fält, frontlastararbete och inomgårdsarbete till transporter i hög hastighet.Denna allround-serie har utökats ytterligare för att omfatta New Hollands välrenommerade steglösa Auto Command™-transmission.

Ändra text och bild genom att klicka på Redigera i elementets ram.