Klicka på bilden för att läsa mer

FRONTBURNA SLÅTTERKROSSAR

DISCCUTTER™ F AND DURADISC™ F FRONTBURNA ROTORSLÅTTERKROSSAR

New Hollands serie med frontburna rotorslåtterkrossar finns i två olika utföranden. DiscCutter™ F är en kross med hög prestanda som finns i bredderna 3,11 och 3,52 meter och har en avancerad flytlägesteknologi som gör att den kan följa marken noggrant för ett jämnt resultat. Slåtterkrossen DuraDisc™ F finns i en modell på 2,96 meter och drar fördel av ett flytlägessystem med pendel som konstruerats för att alltid följa markytan.

klicka på bilden för att läsa mer

MEGACUTTER™-SLÅTTERKROSSAR

MEGACUTTER™-SLÅTTERKROSSAR

New Hollands slåtterkross-serie MegaCutter™ har konstruerats för maximal prestanda. Med denna trippelkombination kan du slå väldigt mycket gräs per timme tack vare arbetsbredden på 8,60 meter. Serien, som består av två pendelupphängda rotorslåtterkrossar med vardera 8 rotorer, har ett exceptionellt lågt kraftbehov och är kompatibel med traktorer på endast 140 hk.

Klicka på bilden för att läsa mer

PROROTOR™ L

ProRotor™ L serie har två sidomonterade rotorer som kan skapa strängar på vänster sida på 640T och höger sida på 630-modellen. Ramen med flera leder möjliggör en variabel arbetsbredd som justeras från hytten. Välj mellan enkel sträng, två individuella strängar eller vändsträngar. 640T med autostyrningsfunktion reglerar automatiskt avståndet mellan de två rotorerna, vilket förbättrar manövrerbarheten och upprätthåller rotoröverlappningen för att undvika att värdefull gröda går förlorad.

Klicka på bilden för att läsa mer

ROTORVÄNDARE

PROTED™ ROTORVÄNDARE

Rotorvändarserien ProTed™ finns i både burna och bogserade utföranden. De sex burna modellerna har arbetsbredder på 4,5 och 8,8 meter. För dig som vill förbättra förhållandet effekt/bredd, är den bogserade rotorvändaren även tillgänglig i den största bredden på 8,8 meter. Versioner på 6,6 och 7,6 meter är utrustade med sex rotorer och 8,8 metersmodellerna är utrustade med 8 rotorer.Klicka på bilden för att läsa mer

TREPUNKTSBURNA SLÅTTERKROSSAR

DURADISC™ OCH DISCCUTTER™ TREPUNKTSBURNA SLÅTTERKROSSAR

Serien DuraDisc™ F med trepunktsburna slåtterkrossar utan kross finns i arbetsbredder från 2,02 till 2,77 meter och använder ett mekaniskt flytlägessystem som konstruerats för att alltid följa markytan. Serien DiscCutter™ trepunktsburna, pendelupphängda slåtterkrossar finns i fem modeller med arbetsbredder från 2,37 till 3,86 meter vilket betyder att du kan välja den perfekta slåtterkross för ditt arbete oavsett om du arbetar i smala fält med oregelbunden form eller på stora öppna områden. DiscCutter™-modellerna på 2,37, 2,77 och 3,11 meter kan kombineras med krossen med PE-slagor för förbättrad förtorkningsprestanda.

Klicka på bilden för att läsa mer

PROROTOR™ C

Strängläggaren ProRotor™ C skapar dubbla, mittplacerade strängar. Strängläggaren kopplas till trepunktslyften och kan fällas samman hydrauliskt till transportläge, där den blir mindre än fyra meter hög, vilket är idealiskt vid transporter med överhängande träd. Denna serie har en hög markfrigång och är idealisk för arbete med stora strängar och kompakt gröda. På modellerna 760 och 820 finns kardanupphängning som gör att rotorerna kan röra sig fritt både i sidled och framåt/bakåt för ett effektivt arbete.

Klicka på bilden för att läsa mer

PROROTOR™

Strängläggaren ProRotor™ lägger materialet till sidan och är utrustad med en strängduk, som kan justeras för att passa den önskade bredden på strängen.
• Fyrhjuls boggiaxel ger smidig körning i kuperad terräng.
• 3-D boggiaxel gör att framhjulet kan följa strängläggaren i svängar för att bättre följa svängbågen.