Klicka på bilden för att läsa mer

CR REVELATION - STEG V

SKÖRDETRÖSKAN MED VÄRLDENS HÖGSTA KAPACITET. FAKTA.

New Holland revolutionerade skördearbetet för över 45 år sedan genom lanseringen av den helt nya Twin Rotor™ tekniken för skördetröskor. Den senaste generationen CR Revelation-tröskor fortsätter med den rena äkta rotortekniken. Och ger världens lantbrukare en världsrekordhållare gällande kvalitet på spannmål och halm, tack vare varsam hantering. Seriens toppmodell, CR10.90, är den mest kraftfulla och produktiva CR Revelation-tröskan hittills och förfogar nu upp till 700 hk. Innovativa funktioner som det nya prisbelönta IntelliSense™ automatiseringssystemet, de fjärreglerbara Dynamic Flow Control™-

Klicka på bilden för att läsa mer

CX5 & CX6 - TIER 4B

MÅNGSIDIGHET SOM STANDARD

New Holland CX5 / CX6 kombinerar elegant utseende med praktiska funktioner för att underlätta underhåll, förbättra sikten och göra rengöring och lagring enklare. Med den nya Harvest Suite™ Deluxe-hytten erbjuder CX5- och CX6- modellerna ännu högre nivåer av förarkomfort. Mindre synliga är detaljförändringarna för att reducera driftstoppen. Det finns nu färre smörjställen och den automatiska rensfunktionen påskyndar bytena mellan olika grödor och ökar ytterligare flexibiliteten från gröda till gröda. På New Holland sitter skönheten på djupet.

Klicka på bilden för att läsa mer

SPANNMÅLSSKÄRBORD MED HÖG KAPACITET

DU LEDER GENOM ATT VARA VID FRONTEN

Framgångsrikt skördearbete börjar med rätt skärbord. Du kan bara processa det material som verkligen kommer in i maskinen. Genom att montera ett New Holland-skärbord når du skördetröskans fulla potential och kammar hem en lyckad skörd. Vill du ha mer? New Holland skärbord har konstruerats för att perfekt matcha New Holland skördetröskor och ställa din skördeproduktivitet på högre nivå.

Klicka på bilden för att läsa mer

SUPERFLEX SKÄRBORD

FÖLJER MARKEN NÄRA

Skördar du på kuperad mark men du vill ha en jämn stubbhöjd? Sluta att leta, skärbordet New Holland Superflex är din skördpartner. Hela knivbalken böjer sig perfekt för att följa markprofilerna för en jämn snittning. Finns i modeller på 6,10 - 10,67 meter som passar alla grödor och är kompatibel med alla New Holland skördetröskor.

Klicka på bilden för att läsa mer

AVANCERADE PICKUPSKÄRBORD

SKÖRDA FRAMGÅNG MED PICKUP

New Holland erbjuder ett brett sortiment av pickup-skärbord som garanterar en jämn och snabb insamling av gröda som stränglagts av New Holland Speedrower. Oavsett vilken gröda, om det är gräsfrö, raps eller bönor, för att bara nämna några, så kommer din New Holland pick-up att samla bredare strängar eller spara mer värdefull gröda. De finns utföranden på 3,65 meter för gräsfrö och 4,57 meter för spannmål och är helt kompatibla med CR och CX modellerna. Oavsett storlek eller lutning på ditt fält så kommer de här avancerade pickup-skärborden att tröska dem ännu snabbare.

Klicka på bilden för att läsa mer

CX7 & CX8 - STEG V

NYA CX. TONVIS MED MÅNGSIDIGHET.

New Hollands CX-serie har varit ansedda som världens bästa skakartröskor sedan lanseringen 2001 och under snart 20 år har New Holland satt nya standarder för skördeproduktivitet. CX7- och CX8-serien ger en mycket hög produktivitet och har ytterligare ökat en redan imponerande kapacitet. Det helt nya tillvalet: tröskcylinder med förskjutna slagor prisvinnande Ultra-Flow™ förbättrar prestandan vid tröskning genom ett jämnare spannmålsflöde, tystare gång, reducerad bränsleförbrukning och en kapacitetsförbättring på upp till 10 %. Dessutom finns ett antal reglage i hytten som styr den roterande

Klicka på bilden för att läsa mer

TC - TIER 4B

Den nya serien TC-skördetröskor ger tillförlitlig prestanda i alla grödor och under alla förhållanden. Den erbjuder även en enastående produktion utan att äventyra halm- eller kärnkvaliteten. Sedan har vi den helt nya Harvest Suite™ komforthytten. Denna hytt sätter en ny och branschledande nivå på komfort och sikt. Lika viktigt är ett stort urval, som då betyder att det finns en modell som passar just dina behov.

Klicka på bilden för att läsa mer

VARIFEED™ SPANNMÅLSSKÄRBORD

AKTIV KNIVRÖRELSE

Flexibilitet är viktigt när det gäller skörd. Det är därför som Varifeed gör att förarna omedelbart kan agera för att ändra villkoren efter grödan. Hur? Det är viktigt: de kan justera positionen på knivarna under skörden, som gör att de på bästa sätt kan använda 575 mm av justeringen framåt/bakåt. Om det inte räcker behöver du aldrig oroa dig för sätta i tidskrävande plattformsplåtar igen. Välj på enkelt sätt din knivposition från hytten, se hur knivbalken skjuts fram och kör iväg.

Klicka på bilden för att läsa mer

DUKSKÄRBORD

FASTA DUKSKÄRBORD

Fasta dukskärbord är det idealiska valet för arbete på fält med jämna markförhållanden över hela skärbordets bredd. Skärbordets höjdkontrollsystem har fyra sensorer för att bibehålla en jämn skärhöjd över skärbordets hela bredd, och alla skärbord, förutom alternativen på 7,62 och 9,15 meter, är som standard utrustade med mäthjul för att underlätta en jämn stubbhöjd. Du kan även luta skärhuvudet fyra grader framåt och tre grader bakåt från hytten för att hantera lätta backar eller liggande gröda.

Klicka på bilden för att läsa mer

MAJSSKÄRBORD

EFFEKTIV SKÖRD I LIGGANDE GRÖDA

Frontprofilen har ändrat form för att göra insamlingsskenorna synliga. De spiralformade stjälkrullarna har fått en ny form för att förbättra inmatningen till radenheterna. Dessa nya spiralrullar med djupa vingar har förbättrade höjd- och stigningsvinklar för att komma åt stjälkarna även när de ligger på marken, vilket ger smidigare inmatning och färre stoppar. Ytterligare förbättringar innefattar den nya formen på plattformsplåtarna för att insamlingsskenorna lättare ska kunna få tag i stjälkarna.