Klicka på bilden för att läsa mer

Hjulastare D-serien

11,3-19,5 tons arbetsvikt

New Hollands W110 D, W130 D, W170 D och nya W190 D hjullastare är designade för att bemöta kraven som ställs av företagare med stora lantbruk, maskinstationer, lantbruk som hanterar stora mängder stallgödsel och producenter av biomassa. Där absolut lastprestanda är av yttersta vikt. New Hollands hjullastare har utvecklats ur maskiner som visat vad de är värda i tuffa stenbrott, återvinningsanläggningar där man arbetar dygnet runt och otaliga andra intensiva branscher, så de är verkligen tuffa, mångsidiga och driftsäkra.

Klicka på bilden för att läsa mer

NYA TH-SERIEN ÄR GULD VÄRD

I över 20 år har New Hollands teleskoplastare fortlöpande gett en oöverträffad blandning av prestanda, tillförlitlighet och överkomlighet. Maskinerna i den nya TH-serien drar nytta av den nya slående designen i gult och grått. Det syns även att de hänger tätt samman med New Hollands maskiner för grovfoderproduktion. En bred serie om sex modeller från sex till nio meter: TH6.32, TH6.36, TH7.32, TH7.37, TH7.42 och TH9.35. De omfattar 14 modellversioner, indelade i S-, Classic-, Plus- och Elite-varianter, för att täcka de olika prestandabehoven hos våra kunder.

klicka på bilden för att läsa mer

Grävlastare

New Hollands grävlastare är mångsidiga och produktiva - en kombination av grävmaskin och hjullastare. Bommen har utformats som bommen på en grävmaskin med matchande prestanda. C-serien kan utföra många olika typer av arbete och ingen annan maskin på ett lantbruk är lika mångsidig. Serien har tre modeller, från 98 hk till 111 hk, och seriens toppmodell har utförande med samma hjul och fyrhjulsstyrning som B115C.

Klicka på bilden för att läsa mer

Kompakt hjulastare c-serien

Arbetsvikt 5,0-5,9 ton

Serien med midjestyrning och fyrhjulsdrift består av fyra modeller och har en uteffekt på 58 hk–75 hk samt arbetskapacitet på 1,9 ton –2,5 ton till en höjd på respektive 3,1 m–3,4 m och har hög prestanda i ett mycket rörligt format. Förutom denna imponerande prestanda har maskinen praktiska designegenskaper, t.ex. låg hytthöjd på endast 2,46 m och max bredd på 1,74 m på den minsta W50C modellen, som gör att den passar perfekt för låga gårdsbyggnader och smala foderbord. Förutom detta kompakta format har maskinen tack vare midjestyrningen en snäv vändradie, vilket gör den mer

Klicka på bilden för att läsa mer

MINIBANDGRÄVMASKINER

arbetsvikt 1,7-6,0 ton

New Holland minibandgrävmaskiner har en kapacitet från 1,7 till 6,0 ton. Med urvalet av skyddstak, hytter och versioner med SR, Short Radius (kort vändradie) som svänger innanför banden finns det alltid en modell som perfekt passar för landskapsplanering, skötsel av grönytor, lantbruk, trädgårdsskötsel, plantskolor, vingårdar, fastighetsförvaltning och allmänt entreprenadarbete. Maskinerna klarar allt från markarbete, bygg och underhåll av bevattnings- och dräneringssystem till stängsling, tillfälliga byggnationer och skötsel av odlingar.

Klicka på bilden för att läsa mer

SLIRSTYRDA LASTARE OCH KOMPAKTA BANDLASTARE

BYGGD RUNT DIG

New Holland slirstyrda lastare och kompakta bandlastare är pålitliga arbetshästar som tacklar vilken som helst utmaning. New Hollands 200-serie är byggd runt dig med driftsäkra motorer som ger en kraftfull prestanda men är bränslesnåla och lätta att underhålla vilket minskar dina driftskostnader. Tre olika extra hydraulpaket ger en maximal mångsidighet. Comfort Deluxe hytten har utrymme, komfort och ergonomi som är bäst i sin klass, i kombination med utmärkt sikt runtom och mindre död vinkel.