Klicka på bilden för att läsa mer

Farmallserien

DEN MÅNGSIDIGA LASTARTRAKTORN MED ÅRET RUNT-KAPACITET
Namnet Farmall är djupt rotat i Case IH:s historia, och de första kraftfulla, mångsidiga traktorerna att bära det legendariska märkesnamnet producerades 1923. Dagens Farmall-traktorer delar sina förfäders manövrerbarhet, kompakta dimensioner, enkelhet i drift och ett högt kraft/viktförhållande, vilket skapar en traktorserie som kan göra många olika uppgifter. Dessa traktorer är robusta och tillförlitliga och utformade för att klara både vanliga uppgifter på en växtodlingsgård, tuffare uppgifter på djurgårdar och dessutom dagliga uppgifter på gården. Oavsett om de används med burna redskap, bogserade redskap, med frontlastare eller med transporter, lever de mångsidiga Farmall-traktorerna mer än väl upp till det kända Farmall-namnets rykte.

Klicka på bilden för att läsa mer

Vestrum CVXDrive

4 MODELLER FRÅN 100 TILL 130 HK.

Den nya serien skiljer sig från mängden, och kombinerar kompakta dimensioner, en lättmanövrerad fyrcylindrig traktor med högsta hyttkomfort och egenskaper som hos större Case IH-modeller. Resultatet är den första Case IH traktorn i 100 hk-klassen med den steglösa CVXDrive-transmissionen.

Klicka på bilden för att läsa mer

Puma-serie

ETT VAL FÖR ALLA BEHOV
Case IH Case IH Puma-serien med 16 modeller från 140–260 hk nominell motoreffekt har omarbetats, med en ny design, samt ytterligare funktioner för förbättrad förarkomfort. Sortimentet är uppdelat i 3 distinkta linjer – de kompakta Puma 140–175-modellerna, de större Puma 185–240-traktorerna och Puma 260 CVXDrive-modellen med AFS Connect-telematik.

Klicka på bilden för att läsa mer

Magnum™ AFS Connect™ serien

Varje dag i jordbruket innehåller nya utmaningar och möjligheter. Vissa kan du styra och andra inte, som vädret. En konstant är din längtan efter självständighet, att gå din egen väg och vara framgångsrik i din verksamhet. Friheten att göra dina egna val definierar också den nya Magnum AFS Connect. Tillgänglig i versioner med hjul och Rowtrac, med totalt 8 olika modeller.

Klicka på bilden för att läsa mer

Luxxum​

3 MODDELLER FRÅN 101 TILL 120 HP
Somliga saker gör ditt arbete så mycket enklare att du undrar hur du någonsin kunde arbeta utan dem förr i tiden. Den nya Case IH Luxxum är precis en sådan. Med ökad styrförmåga, högre komfortnivåer och bättre sikt än någon annan traktor i den här storleken som vi någonsin byggt, är den en fortsättning på vårt engagemang för att ätta på bördan för föraren, och ökar dessutom produktiviteten för både traktor och förare.

Klicka på bilden för att läsa mer

Maxxum 115-150

13 MODELLER FRÅN 116 TILL 150 hk
Från de senaste FPT-motorerna – bränslesnålare, renare och med högre effekt än tidigare – till nya funktionsuppdateringar som är utformade för att göra ditt liv enklare: vart du än ser hittar du förbättringar.

Klicka på bilden för att läsa mer

Optum AFS Connect™ serien

GJORD FÖR VERKLIGA PROFFS
Denna serie är kraftfull, kompakt och mycket lättmanövrerad med utmärkt effekt/vikt-förhållande. Numera har dessa goda egenskaper kombinerats med de mest bekväma och uppkopplade hytterna utrustade med de senaste telematikfunktionerna. En traktor som kan hantera allt slags arbete med högsta prestanda, effektivitet och tillförlitlighet.

Klicka på bilden för att läsa mer

Quadtrac/Steiger AFS Connect™ serien

GENUINT KRAFTFULL

I mer än 60 år har Quadtrac och Steiger serierna hjälpt lantbrukare som dig att få ut mer av arbetet även vid krävande förhållanden. Som en del av detta kraftfulla arv, var vi föregångare och pionjärer genom de steglösa transmissionerna för midjestyrda stora traktorer med fyra band. Numera har dessa bedrifter kombinerats med de mest bekväma och uppkopplade hytterna utrustade med de senaste telematikfunktionerna.