Distanskurs i bandvävning med bandgrind .En kurs utan personliga möten våren 2024.

Bandgrind Vävning i bandgrind

Kurser för Dig som vill lära Dig att väva med bandgrind.
6 pedagogiska tillfällen med teori och uppgifter att lösa. Varje uppgift tar 2-3 timmar att genomföra. Nya uppgifter och teori kommer skickas varje tisdag. All undervisning görs via en grupp på Facebook, mail och telefon, vi har inga fysiska träffar. Det finns inga tider att passa. För bandgrind finns Grundkurs, Fortsättningskurs och ibland även en Fortsättningskurs 2

Deltagarna diskuterar och ställer frågor i vår Facebookgrupp, fråga om allt som verkar oklart och diskutera med varandra. Kursmaterialet levereras som PDF-filer, vissa instruktioner kommer som en video. Du behöver ha tillgång till dator med program för att läsa PDF-filer samt ett Facebook konto och möjlighet att ladda upp bilder i Facebookgruppen. Facebookgruppen är endast öppen för de som deltar i kursen.

Du behöver ha tillgång till dator med program för att läsa PDF-filer samt ett Facebook konto och möjlighet att ladda upp bilder i gruppen. Inga förkunskaper behövs för grundkursen, för att gå fortsättningskursen bör du ha kunskaper motsvarande grundkursen. 
Du behöver bandgrind, garnsticka, garn och bandvävfäste.

Jag har hållit många bandvävningskurser både vanliga kurser och distanskurser och har mycket kunskaper om bandvävning att dela med mig av.
Min förhoppning är att det här blir en givande kurs på ett lättsamt sätt.

Beställ kurs och redskap nedan, på övriga sidor i webbshopen hittar du fler redskap, material m.m. HÄR.
Kursavgiften skall vara betald före kursstart, betala gärna med Swish. 


Använd gärna garner och redskap du redan har. 

Nya kurser startar höst och vår.

Komplettera gärna med en slöjddag och lär Dig mer.

Kursanmälan

Bandgrind Startpaket 1

Redskap och garner för att komma igång med vävning i bandgrind

Tillagd i varukorgen