Sponsorer KM 2019


 

Calmare kattklubbs klubbmästerskap 

På senhösten varje år brukar vi ha ett klubbmästerskap som bara är till för klubbens medlemmar. Är du och/eller din katt nybörjare, vill du passa på att lära dig  mer om utställning eller vill du helt enkelt träffa trevliga klubbmedlemmar och ha en trevlig dag så är klubbmästerskapet ett jättebra tillfälle! Mot slutet av dagen korar vi också Årets Klubbmästare. 


 

Klubbmästerskap 2019


 

Tack till alla som bidrog till en trevlig dag på klubbmästerskap i söndags den 3:e november!

Stort grattis till Årets Klubbmästare i Calmare kattklubb 2019  S*Vildhjärtas Starlord, NFO ns 09 22, ägare Malin Holgersson

Klicka på PDF-bilden så hittar ni samtliga resultat! Rapportera eventuella felaktigheter till utställningssekreterare Ingrid Sylvander, ingrid.s@calmarekk.se

Info till utställare

Hur går ett KM till? Klicka på bilden och läs mer. Nyhet för i år är i panelen väljer domarna ut BIS kategori att gå vidare till stora finalen till Årets klubbkatt. 

Klubbmästerskap söndagen den 3 november

Välkommen på klubbmästerskap i Örsjö bygdegård (ca två mil utan för Nybro mot Växjö) söndagen den 3 november 2019! Anmälningstiden är 7-25 oktober. För övrig information se inbjudan nedan.

Inbjudan

Hjälp före, under och efter utställningen 

Vi i styrelsen behöver er hjälp att bygga utställningen på lördag, ni är välkomna vid 10-tiden till bygdegården. Om vi är många som kommer så är jobbet klart på några timmar. Det finns både lättare och tyngre arbetsuppgifter. Klubben bjuder på fika till er som hjälper till. På söndagen under utställningen behöver vi hjälp ibland annat kafé, entré och lotteri. Kom gärna och fråga om det är något ni kan hjälpa till med. Vi hoppas också att många medlemmar har möjlighet att stanna kvar efter utställningen och hjälpa till med att riva och städa upp efter dagen.


 

Info för besökare: Klubbmästerskap söndagen den 3 november

Örsjö bygdegård,  Orrabäcksvägen 82 i Örsjö

Öppet för publik mellan klockan 9:00 och 14:00. Entréavgift 20 kr för vuxna, gratis för barn.

  • Servering: Toast, korv med bröd och fika till bra priser kommer att finnas.
  • Lotteri
  • Montrar med försäljning
  • Marknadskatten Sören 

Sidoklasser!

Traditionsenligt har vi roliga sidoklasser i pausen före panelen (medan domarna äter lunch). Anmälningsavgiften är 20 kronor per klass och den går oavkortat till välgörenhet. Anmäler och betalar gör du på utställningen! Årets klasser är:

  • Bästa ekipage (ägare&katt)
  • Vackraste ögon
  • Svans & elegans
  • Qul qulör

Klubbmästare Calmare Kattklubb

Fler nyheter