Internationell kattutställning 6-7 juli 2024

Hatstore Arena, Lorensbergsgatan, Kalmar


Dubbel kategoriutställning

Lördag 6 juli: Kategori 2 & 4

Söndag 7 juli: Kategori 1 & 3 & huskatter

Dubbel kategoriutställning innebär två utställningar på en dag, det finns alltså chans att ta två certifikat på en dag.

Utställning 1 är på förmiddagen. Efter uppehåll för lunch startar utställning 2.  Detta innebär att din katt kommer bedömas en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Det kommer alltså inte att bli någon krock att din katt ska bedömas hos två domare samtidigt vilket innebär att det inte blir någon stress för varken katt eller utställare.

Vi har delat upp kategorierna så att några raskategorier döms på lördagen och några på söndagen. Din katt kommer alltså bara att ställas ut en av dagarna. Information om vilken kategori din raskatt tillhör hittar du här:  

För er som har katter som tillhör olika kategorier och vill ställa ut båda dagarna kommer det finnas möjlighet att ta med de som inte ställs ut som sällskapskatt. Hör av er till klubben samtidigt som ni anmäler så löser vi det. Även du som arbetar på utställningen kommer ha möjlighet att ha med din katt/katter även den dag som de inte ställs ut.  

Inbjudan finns nu publicerad! 

Hjärtligt välkomna till en trevlig katthelg i charmiga sommarstaden Kalmar! 

Inbjudan


Hotellerbjudande

Facebook-evenemang

Utställningen finns också som ett evenemang på Facebook 

Scandic Kalmar Väst erbjuder utställare 10% på ordinarie pris 5-7 juli. Använd rabattkoden PRO10SE när du bokar. Kom ihåg att skriva i bokningen,  e-posta eller ringa hotellet att du har katt med dig.