Köpa Katt


GÅR DU I KATTKÖPARTANKAR?

Då har du en del att fundera över och det är viktigt att tänka igenom beslutet ordentligt.

LÅNGT ANSVAR

Är du beredd på att ta ansvar för din katt många år framöver? Den lilla söta kattungen växer upp och blir stor och kan - om den är frisk - leva i mer än 15 år.

TID & PENGAR

Har du tid och ekonomiska möjligheter att ha katt? En katt ska ha tillsyn minst två gånger om dagen och utöver kattmat och kattsand tillkommer kostnad för försäkring, veterinärkostnader med mera.

HONA ELLER HANE

När du har tänkt igenom och bestämt dig kan det finnas flera frågor; hur du får tag i en uppfödare, om du ska välja hane eller hona, kattunge eller vuxen katt...

SVERAK:s hemsida finns många bra råd och tips för dig som går i kattköpartankar!


Annonsida för raskatter. Är du intresserad av att köpa en raskatt? Då har du kommit helt rätt eftersom det på SVERAKs annonssida raskatter.com endast finns raskatter (med certifierad SVERAK-stamtavla)! Dessutom är det tryggt att veta att den som annonserar (kattannons, avelshane eller uppfödare) är medlem i en av våra SVERAK-klubbar. 

Det finns flera olika kattraser och generellt kan sägas att oavsett ras är katter sällskapliga, tillgivna och oftast alldeles utmärkta som innekatter!